BAFTA vs. Billboard: az angol vagy az amerikai celebnők szebbek?

Jól emlékszik, nemrég tartották a BAFTÁ-t, de ez most egy másik BAFTA, mégpedig a tévés műsorvezetőké, színésznőké. A szombaton Londonban rendezett Arqiva British Academy Television Awards-on kevesebb nemzetközi híresség tette tiszteletét, de ők legalább rendesen fel tudtak öltözni: a BBC-s műsorvezetők és televíziós sorozat-színésznők szinte alig mutattak lábat vagy dekoltázst, nagyon elegáns és nőies estélyiket választottak. Egyedül Naomi Campbell érezte úgy, hogy merészen kell felöltöznie, de neki még ez is jól állt. Alábbi képre kattintva galéria nyílik, ahol megnézheti az esemény 15 legérdekesebb ruháját!

Kik a jobban öltözöttek?

  • A BAFTA vendégei. 717
  • A Billboard vendégei. 180

Szintén szombaton rendezték meg Las Vegasban a Billboard Music Awards-ot: itt az amerikai zenei élet hírességein kívül pár celeb és színésznő is felvonult a vörös szőnyegen. Míg a BAFTÁ-n a legtöbben estélyiben voltak, a Billboardra elég volt egy ötletes koktélruha is: talán ezért, de Vegasban több volt az ízléstelen szett, a fölöslegesen kipakolt mell és has. Jennifer Lopez vörös ruháját nem nagyon értettük, cserébe Iggy Azalea és Kesha szokatlanul nőiesen és elegánsan öltözött fel. Kattintson a galériára, és nézze meg a Billboard 15 legérdekesebb szettjét is, aztán szavazzon: melyik eseményre öltöztek fel jobban a híres nők?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.