Nézze meg a BAFTA legjobb ruháit!

Vasárnap éjjel megtartották a 2014-es BAFTÁ-t, azaz a British Academy Film Awards-ot, ahol a brit filmakadémia osztott elismeréseket. A díjazottak listájáért, és a legstílusosabb párért – Jolie-ékért – kattintson ide, de persze a nálunk is megtalálja az összeöltözésben verhetetlen színészpárost. Így néztek ki:

A londoni díjátadón szerencsére mindenkinek sikerült stílusosan venni az akadályokat, az egyik legjobban öltözött híresség kétség kívül a 12 év rabszolgaság színésznője, Lupita Nyong'o volt, akinek smaragdzöld Christian Dior Couture ruháját a Red Carpet Fashion Awards olvasóközönsége nagy fölénnyel szavazta meg az est legjobbjának.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Cate Blanchett hozta szokásos jó formáját, Michelle Rodriguez köldökig dekoltált ruhában fitogtatta fiatalságát – hiába, nekünk Judi Dench-en jobban bejöttek a kékes árnylatok. Gillian Anderson és Fearn Cotton is vintage estélyi mellett döntött, előbbin nem állt kifejezetten jól a régi Balmain ruha, sajnos nem szabták rá, utóbbi viszont tudta viselni a bronzosan csillogó estélyit – nézze csak meg a galériában!

Többen egyszerű, földig érő fekete ruhát választottak az alkalomra, ami elvileg soha nem lehet mellényúlás, most mégis annak bizonyult: egyszerűen túl sokan viseltek hasonló estélyit. Uma Thurman, Amy Adams és Laura Bailey is remekül festett ugyan a sötét designerruhában, de alig lehetett megkülönböztetni őket egymástól.

Sokan választottak pirosat vagy bordót, például Naomi Harris, Oprah Winfrey és Emma Thompson is, aki forradalmi tettként nem vett alakformálót a szűk ruha alá. Személyes kedvencünk Helen Mirren Jacques Azagury estélyiben és Catherine Martin Miu Miu-ban – utóbbi a Nagy Gatsby jelmezeiért kapott elismerést Londonban.

A hasban, mellnél kivágott ruhák általában közönségesnek bizonyulnak még akkor is, ha a londoni operába veszik fel őket, most azonban Olga Kurylenkónak sikerült egy Burberry szettel bizonyítania, hogy attól, hogy valamiből kilóg a hasa, még lehet elegáns az ember lánya. Imogen Poots színésznő egy Givenchy darabban vette fel vele a versenyt, szerintünk sikerrel. Nézze meg a galériában a BAFTA celebeit, a szép és kevésbé szép ruhákat!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek