Boruljon virágba a kánikulában, mint Piroska!

Olvasási idő kb. 2 perc

Itt a kánikula, és most az Asia Center ruháiba öltözött modell, Piroska segítségével mutatjuk be, hogyan érdemes felöltözni. Az Időkép szerint pénteken is marad a hőség, nappal 35, este 21 fok körül alakul a hőmérséklet. Ilyen időben érdemes kerülni a sötét színű ruházatot, de nem kötelező fehéret hordani, vidám, élénk árnyalatokat is viselhetünk, akárcsak a modell.

Érdemes beszerezni például egy színes csipkeruhát, hiszen ez a nyár (egyik) slágerdarabja. Persze a hőség ellenére nem biztos, hogy mindenki combot szeretne villantani, ezért ha nem zavar, hogy ilyen melegben valami szorosan hozzátapad a testünkhöz, akkor egy mintás cicanadrág jó megoldás lehet. Vigyázat, a leggings nem nadrág, szóval olyen felsővel párosítsuk, ami takarja a feneket!

Ha csak nem követeli meg a dress code, akkor ilyen hőségben kerüljük a zárt cipőket is, és inkább szandálban próbáljuk átvészelni a 35 fokot. Bár lapos talpú lábbelikből is van választék, sokkal csinosabbnak tűnünk majd, ha egy magasított talpú szandált választunk.

Ruha: 4500 forint, Asia Center, MK Áruház

Szandál: 4990 forint, Asia Center, MK Áruház

Cicanadrág: 1500 forint, Asia Center, MK Áruház

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek