A csipkeruha lesz a nyár legnagyobb slágere?

A vörös szőnyeges eseményeket, a sátras fesztiválokat és a fast-fashion üzletek kínálatát elnézve csipke ruhában fogjuk tölteni a nyári szezont. Az eleganciát kölcsönző nőies viseletet olyan fiatal divatikonokon láthattuk az elmúlt időszakban, mint Alexa Chung, Katy Perry vagy Chloe Moretz.

A divatlapok szerint idén leginkább fehér színben népszerű csipkeruha trendi pezsgő, eper, királykék, mélyvörös és vakító sárga árnyalatokban is – írja a refinery29.com. A nyár elengedhetetlen viseletét alkalomhoz igazodva pofon egyszerűen variálhatjuk: fesztiválra, grillezéshez bátran hordhatjuk például bakanccsal és farmerkabáttal.

Önnek van csipkeruhája?

Puccosabb eseményre pedig látványos kiegészítők helyett válasszunk hozzá színben eltérő körömcipőt vagy arany színű táskát. A divatos darabok megtalálhatóak a hazai üzletek kínálatában is, a Mangóban egy klasszikus csipkemini 15995 forintba kerül, fehér színben a Zarában 17995 forintot, a H&M-ben pedig 6990 forintot kérnek érte. Ha ennél fantáziatlanabbra vágyik, nézze meg hogyan képzeli a csipkeruhákat a Sugar Bird csapata.

Oszd meg másokkal is!
Mustra