Körömlakk márkát indít Tiger Woods pornós szeretője

tk3s jamespool060707 02 x17

Az egykori pornós Joslyn Jamesnek igazán megérte részese lenni Tiger Woods szexbotrányának, mivel a gyorsan növekedett ismertségnek köszönhetően a nő hamarosan piacra dobhatja saját körömlakk márkáját, írja a DNA.

James már a termék nevében is utal kínos múltjára, a lakkok ugyanis a Shameless (szégyentelen) nevet kapták. "Óriási körömlakk és kozmetikafüggő vagyok. Jövőre 13 színt mutatunk be" - mondta Woods 11. sorszámot kapott szeretője.

Joslyn James 2009-ben kavart a golfozóval, a botránysorozatnak egyik legnagyobb port kavart részeként pornófilmet is forgatott szeretőjének sms-ei alapján Tizenegyedik Lyuk címmel.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.