Vegáknak való cipővel hódította meg a Dior Natalie Portmant

A vegán színésznő szívesen mondott igent arra, hogy ő legyen a Christian Dior parfümök új reklámarca, miután a divatház megörvendeztette egy olyan cipőkollekcióval, amelynek darabjait az állatbarátok is nyugodt szívvel viselhetik, hiszen semmilyen állati eredetű terméket nem használtak fel elkészítésükhöz. „Eleinte ellenérzéseim voltak azzal kapcsolatban, hogy reklámarc legyek, de aztán rájöttem, hogy ez egy olyan cég, amit büszkén képviselnék, és tényleg támogatják azt, amiben hiszek. Nagyon kedves dolog volt részükről, hogy olyan cipőket készítettek számomra, amikhez sem bőrt, sem más állati eredetű terméket nem használtak fel, mivel én nem viselek bőrből készült holmikat. Újból elkészítették a cipőket, hogy olyan lábbeliket viselhessek, amikért egyetlen állat sem adta az életét” – nyilatkozta a Women's Wear Dailynek a színésznő.

20090222 sim n08 216

Sajnos ezeket a lábbeliket nem lehet majd megvásárolni, mivel csak és kizárólag a híres reklámarc számára készítették őket. Natalie Portman egyébként 2008-ban maga is belekóstolt a cipőtervezésbe, és mily meglepő, ő is olyan lábbelikkel rukkolt elő, amit a vegák, vegánok is viselhetnek. A színésznő a Te Casan nevű, New York-i, igen exkluzív cipőmanufaktúrával dolgozott együtt. A New York Daily News szerint azonban az üzlet tavaly lehúzta a rolót, így Portman tervezői karrierje megakadt. A cipőbizniszt egyébként már rengeteg híresség kipróbálta, volt, aki jótékony célból döntött így, volt, aki egyéb, kevésbé nemes indíttatásból tett kitérőt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.