Gemma Arterton smink nélkül a vörös szőnyegen

Olvasási idő kb. 1 perc

Énekes- és színésznőket általában csak twitteres vagy lesifotókon láthatunk smink nélkül, vagy néhány jól megkomponált, forradalminak kikiáltott címlapon, olyanra még nem volt példa, hogy bárki is bevállalt volna egy vörös szőnyeges, elegáns eseményt vastag alapozóréteg és műszempilla nélkül.

Gemma Arterton, a 24 éves ex-Bond lány azonban nem zavartatta magát, és minimális sminkkel érkezett hétfői londoni filmpremierjére. Egyébként nem is lenne mit rejtegetnie, nagyítóval kell keresni rajta a hibákat: nincsenek ráncai, arcbőre egészségesen csillog, szemöldöke a trendeknek megfelelően nem vékony (bár talán kicsit rendezetlen), és egyszerűen üdítően hat természetessége.

A színésznő hófehér Gucci estélyit és gyémánt fülbevalót viselt, illetve kevés szempillaspirált – esetleg némi alapozót – használt, pedig megszokhattuk tőle a vastag szemkontúrt és a vérvörösre rúzsozott ajkakat – írja a Daily Mail. A természetes megjelenést tovább erősítette egyszerű lófarka: a ruhát leszámítva lehetett volna akár egy eltévedt turista, aki a Leicester Square-en nézelődik. Önnek hogy tetszik jobban Arterton: sminkkel vagy anélkül? Képek a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek