Kinek áll jobban az optikai tuning?

Eklektikus szavazásunk után ismét visszatértünk a tematikus megközelítéshez a Kinek áll jobban? rovatunkban. Ezúttal olyan hírességeket kerestünk, akik olyan ruhákat viseltek, amelyek optikailag segítettek rá a megjelenésükre, ott karcsúsítottak és tettek teltebbé, ahol arra szükség van. Vagy éppen arra a testrészükre hívták fel a figyelmünket, amit szépnek tartanak. Önök szerint kinek állt jobban ugyanaz a ruha? Szavazzanak.

Kristen Stewart – Sarah Hughes

Kinek áll jobban?

Az Alkonyat színésznője még márciusban öltötte magára ezt a csíkoknak köszönhetően remekül karcsúsító ruhát, míg Sarah Hughes pár napja viselt egy ugyanilyen darabot. A kiegészítőkben nincs sok különbség, a döntés meghozatalát talán a színésznők frizurája segítheti. Stewart feltűzte a haját, és elegánsabbnak fest, míg Hughes a leengedett verzió mellett döntött.

Kim Kardashian – Camila Alves

Kinek áll jobban?

A pár nap különbséggel ugyanolyan, macskának és francia bulldognak is nézhető mintával díszített pulóverben utcára lépő hírességek nem meglepő módon nem a vörös szőnyegen láthatók. Kim Kardashian és Camila Alves is napi teendőit intézi, és ehhez tökéletesen megfelel a mintával a lényegre a figyelmet felhívó szürke pulóver, és a fekete nadrág.

Paris Hilton – Candice Swanepoel

Kinek áll jobban?

A Victoria's Secret modellje, Candice Swanepoel májusban fedezte fel magának ezt a ruhadarabot, és úgy tűnik, a botrányos életű örökösnő is kedvet kapott a miniruha viseléséhez. Paris Hilton franciaországi nyaralása során viselte ezt a rafinált szabású ruhát, ami azt a részt karcsúsítja és nagyítja fel, amire szükség van.

Katherine Jerkins – Kim Cattrall

Kinek áll jobban?

Véleményünk szerint a félvállas ruhát azoknak kellene viselni, akiknek szép a válla, hiszen a ruha pont erre a területre vonzza oda az ember tekintetét. Ehhez képest Katherine Jerkins és a Szex és New Yorkból ismert Kim Cattrall egyforma, óriási fodorral díszített, félvállas ruhában jelent meg a világ színe előtt. Holott egyikük nyak- és vállrésze sem olyan mutatós, hogy arra külön fel kellene hívni a figyelmet. Helyette talán az alakjukat kellett volna kiemelni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek