Kínos magyar imázs Madridban

Újabb példát találtunk arra, mit is jelent a magyar kaja a világ többi részén. A madridi El Corte Inglés nevű áruházban nemrégiben Európa Heteket rendeztek, melynek keretében több európai ország konyháját kívánták bemutatni. Nem tudni a szervezők, vagy a magyar partner bénasága folytán, de az eredmény igen meglepő, és ránk nézve meglehetősen kínos lett. Tipikus magyar termék alatt ugyanis is alig 4-5 féle élelmiszert kínáltak, például a Ripsz-ropsz nevű rizsfelfújtat, Hey-ho gyümölcslét, valamilyen diétás müzliszeletet, gyümölcsteát, na és szárított almaszirmot. Az egyetlen értékelhető élelmiszer a macskanyelv volt, amiről a magyarok valamiért azt gondolják, hogy magyar, a spanyolok pedig, hogy spanyol. Madridban minden sarkon és minden cukrászdában kilóra árulják, Lengua de gato, azaz macskanyelv néven.  
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.