Minden MVM-ügyfelet érint ez a változás: mostantól érvényes

GettyImages-1520995081
Olvasási idő kb. 2 perc

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfelei számára: mostantól egy helyen lehet elintézni a gáz- és áramügyeket. Mutatjuk az újítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Az MVM minden lakossági ügyfélét érinti az a változás, amely mostantól érvényes: ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézhetik a gáz- és áramügyeiket – adta hírül az MTI. Az MVM arra hívja fel a figyelmet, hogy érdemes mielőbb regisztrálni, mert

a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek.

Egy helyen lehet befizetni a számlákat

Azoknak nincs külön teendőjük, akik a földgázügyeiket jelenleg is online vagy okostelefonon intézik, őket automatikusan fogadja a felület áramügyintézésre is. Ha az áram- és földgáz-szerződéseikben megadott adataik megegyeznek, automatikusan hozzáférhetnek áramos felhasználóhelyeikhez is.

Egyszerűbb lesz kifizetni a számlákat az új rendszerben
Egyszerűbb lesz kifizetni a számlákat az új rendszerbend3sign / Getty Images Hungary

Az új rendszer szerint az MVM Next minden lakossági ügyfele az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat online ügyfélszolgálati oldalon, illetve az MVM Next applikációban intézheti gáz- és áramügyeit.

A változás miatt a korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ-ügyfeleket kiszolgáló, kizárólag áramügyintézésre alkalmas online felület és az MVM Next EnergiApp hamarosan megszűnik.

Azoknak az ügyfeleknek is érdemes regisztrálniuk, akik eddig nem online fizették a számláikat, mert nemcsak szerződött ügyfélként, azaz a lakás tulajdonosaként, de akár megbízott fizetőként is elérhető a számlák megtekintése és azok befizetése. Így a felhasználók bérlőként, vagy családtagjuk helyett is intézhetik az energiaügyeket, a rövid regisztrációhoz mindössze utolsó villanyszámlájukra lesz szükség.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek