A reptéri biztonságiakat sokkolta, amit az átvilágított bőröndben találtak

GettyImages-1189630557

Mire nem szoktak számítani a biztonságiak a reptéri ellenőrzés során a bugyik és fogkefék között egy bőröndbe gyömöszölve? Talán, mondjuk, egy élő állatra…?

A repterek biztonsági ellenőrzéseit végző munkatársak idegzete is kellően edzett már a sokféle utas furcsa mániájától, és hogy még mindig nem tanultuk meg, mit lehet a fedélzetre vinni és mit nem. Újra és újra belefutnak bicskákba, vízipisztolyba, folyadékokba vagy manikűrkészletekbe, amik aztán rögtön a röntgen futószalagja melletti kukában landolnak még bőven, mielőtt felszálltak volna. 

De olyan látvány még kevés biztonsági ellenőrt fogadott, mint most a New York-i JFK-ről a floridai Orlandóba tartó gépre igyekvő utas kisbőröndjében. Már az üvegek és borospoharak sem voltak a megengedett tárgyak között, bár a flip-flop papuccsal például, semmi gond nem volt. 

Egy életnagyságú macskasziluett viszont hamar gyanús lett.

A csomagban lapjára fektetett kis négylábú ahhoz képest egész jól volt, hogy egy ideje már tartott számára az utazás a bőröndben. Még a cipzár által becsípett szőrcsomócskáját sem vette úgy zokon, mint a biztonságiak az utas képtelen magyarázatát a történtekre. Ő ugyanis azzal érvelt, hogy az állat nem az övé, és a cicuska észrevétlenül bújhatott bőröndjébe indulás előtt…

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra