„Soha nem késő anyává válni” – vallja az 53 évesen most szült világsztár

GettyImages-485808360

Noha a fiatalon szüléshez képest a 40 év felett vállalt terhesség jelentősen nagyobb kockázatokkal jár, ma a világon minden 5. nő 35. életévét betöltve válik édesanyává. Egy 2020-ban zárult, 23 éven át tartó kutatás azonban kimutatta, hogy az 50 évesen, vagy a fölött vállalt gyermekáldás nem jelent jelentősen nagyobb rizikót a 40-es években vállaltakhoz képest. A most második gyermekének életet adott 53 éves híresség esete is ezt látszik igazolni.

Miután 2021-ben, 51 évesen világra hozta első gyermekét a világszép brit szupermodell, a sajtó kérdésére, miszerint elképzelhetőnek tartja-e, hogy tovább bővíti családját, Naomi Campbell így felelt: „miért is ne?”

Azóta gondosan ügyel arra, hogy lánya a reflektorfénytől távol maradhasson, most mégis, amikor 53 évesen világra hozta második gyermekét, ezúttal egy kisfiút, büszkén adta boldogságát a nagyvilág tudtára.

2008-ban Nigériában is ellátogatott egy szülészeti klinikára
2008-ban Nigériában is ellátogatott egy szülészeti klinikáraBennett Raglin / Getty Images Hungary

Egy ikontól, aki 8 évesen, 1978-ban kezdte nagy ívű és azóta is szárnyaló pályafutását, melynek során olyan hírességek felkéréseinek tehetett eleget, mint Bob Marley, Michael Jackson, Madonna, vagy Diana hercegnő, a legnagyobb márkákat vonultathatta fel, és a leghíresebb szupermodell-formációk oszlopos tagja lehetett, aligha van nagyobb elismerés, mint amikor az édesanyává válásáról azt mondja: ez a legjobb dolog, amit valaha tettem”.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra