Az online vásárlás és bankkártyahasználat is akadozhat a hétvégén: minden MBH-ügyfélnek tudnia kell a részleteket

GettyImages-1746269358
Olvasási idő kb. 2 perc

Vasárnap karbantartást hajtanak végre az MBH Bank rendszereiben, ami fennakadásokat okozhat a fizetésben. Ezt fontos tudni, ha online szeretnél vásárolni vagy a bankkártyádat használnád ezen a napon.

A tájékoztatás szerint nem lesznek elérhetők a szolgáltatások az MBH Netbank (korábban MKB), az MBH Bank App (korábban MKB), valamint az MBH Bank App 103-as banki azonosító profiljában.

A kártyás vásárlás akadozhat

Tervezett karbantartás miatt várhatóan május 26. 0:00-4:00 óra között a bankkártyás műveletek során fennakadásokat tapasztalhatnak a fent említett rendszereket használók, Online vásárlás során az ügyfelek kieséseket tapasztalhatnak a jóváhagyáskor.

Az online vásárlásoknál is fennakadások lehetnek
Az online vásárlásoknál is fennakadások lehetnekArtistGNDphotography / Getty Images Hungary

Ugyanebben az időszakban az MBH Netbank (korábban Takarék), az MBH Bank App (korábban Takarék) és az MBH Direct Bank (korábban Takarék e-Bank) is fejlesztésen esik át. Itt az azonnali fizetések indítása és fogadása nem lesz elérhető, a tranzakciók hibára futnak, valamint a bankkártyás műveletek során is  fennakadásokat tapasztalhatnak az ügyfelek. 

Jó hír viszont, hogy a bankkártyás vásárlás ez idő alatt is működni fog.

Mindezeken felül az MBH Vállalati Netbank, az MBH Direct Bank és az MBH Vállalati App szolgáltatások nem lesznek elérhetők, akárcsak az MBH Info (korábban MKB Mobilbankár) szolgáltatás PUSH értesítési funkciója.

Kérdés esetén a 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatot lehet hívni a 06 80 350 350-es telefonszámon.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek