Vidéki helyszínről tett bejelentést az IKEA

GettyImages-1393906965
Olvasási idő kb. 2 perc

Vácott nyit mobil átvételi pontot az IKEA, ide is rendelhetik most már vásárlóik kedvező kiszállítási díjért a bútorokat és egyéb kiegészítőket.

A debreceni, dunaújvárosi, győri, hatvani, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, polgári, siófoki, szegedi, székesfehérvári, szolnoki, veszprémi, tatabányai és zalaegerszegi mobil átvételi pontok után mostantól Vácra is rendelhetik a vidéki vásárlók a portékát, áll az IKEA a Díványhoz is eljuttatott közleményében.

Ez azért éri meg nekik, mert a házhozszállítási díjnál kedvezőbb összegért szállítják ide számukra a rendelést. Ez a díj a rendelés összsúlyától függ, 30 kilogrammig 5 990 forintba, 90 kilogrammig 8 990 forintba, 200 kilogrammig 10 990 forintba, afelett pedig 12 990 forintba kerül. Family tagok számára súlytól függetlenül 3 990 forint a szállítás díja.

Az IKEA Vácon átvevőpontot nyit, negyedik áruházról egyelőre nincs szó
Az IKEA Vácon átvevőpontot nyit, negyedik áruházról egyelőre nincs szóMatt Cardy / Getty Images Hungary

A váci IKEA átvételi pont így működik majd

A mobil átvételi pontok csak bizonyos idősávban működnek, ekkor állnak a megjelölt helyen az ikeás termékeket szállító teherautók. Vácott egy Tesco parkolója, a Deres utca 2. lesz a helyszín, kedd 11-13, valamint csütörtök 16-18 óra között.

Az új átvételi pontra már lehet rendelni, a kattintsd és vedd át szolgáltatásban kiválasztható már ez a helyszín is. A rendelést az áruházakban, az IKEA weboldalán, de telefonon vagy cseten is le lehet adni.

A skandináv áruház ezzel a megoldással szeretné még elérhetőbbé tenni termékeit azok számára, akik nem a fővárosban vagy annak agglomerációjában élnek. A balatoni régióra is gondolnak idén nyáron is, a szezonban ugyanis ideiglenes mobil átvételi pontokat üzemeltetnek majd a magyar tenger környékén.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek