Havi 600 ezret is kereshetsz, még a lakhatásod is biztosítja egy magyar üzletlánc

GettyImages-1488922840

A Lidl már készül a nyárra nagy tavaink mellett, 200 kollégát keresnek a Balaton és a Velencei-tó melletti áruházaikba idénymunkára.

Április 1. és augusztus 31. közt tizenegy tó közeli üzletében hoz létre szezonális pozíciókat a diszkont élelmiszerlánc: kiemelt bérezés is jár a tavasz-nyári munka mellé a Pénzcentrum cikke szerint.

A belépő bruttó jövedelem 40 órás állások esetében 588 ezer forint ezekben a pozíciókban, és a lakhatást is biztosítják azoknak, akik a szezon idejére csatlakoznak az áruházak csapatához.

Jól fizetik ezt az idénymunkát
Jól fizetik ezt az idénymunkátChet Strange / Getty Images Hungary

A szerződés fix, 1-5 hónap közötti időtartamot ölelhet fel, a közösségi közlekedéssel való munkába járást teljes mértékben támogatják, és a vállalat egészségprogramjának előnyeit is élvezhetik az idénymunkások.

Aki autóval ingázna, annak is hozzájárulnak benzinköltségéhez: kilométerenként 40 forintos támogatásra számíthatnak ezek a dolgozók. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek