A walesi hercegné és Roger Federer együtt tisztelegtek

GettyImages-1155577039

Kate Middleton szerint büszkék lehetnek magukra, a tanultakat pedig az élet minden területén kamatoztathatják majd a kiválasztottak. A nemrég visszavonult teniszlegenda, Roger Federer csodálatát és tiszteletét fejezte ki a sikeres lebonyolításhoz nélkülözhetetlen háttérmunka fáradtságot nem kímélő biztosításáért.

A sportos hercegné és a nyolcszoros Wimbledon-bajnok teniszcsillag közösen nyerhetett betekintést a nagy múltú tenisztorna labdaszedő fiataljainak kiválasztási procedúrájába és felkészülési folyamatába. 

Az idei, július 3-án induló torna gördülékeny lefolytatásához a közel 1000 fiú és lány közül 170 újonc és 80 visszatérő került kiválasztásra. Ők alkotják majd a 2023-as torna 250 fős labdaszedőcsapatát.

Közös játékra is jutott idő
Közös játékra is jutott időHandout / Getty Images Hungary

Hogy mennyi készséget kell elsajátítani a megfelelő labdaszedéshez és általa is a torna sikerre viteléhez a fiataloknak?

Fegyelem és gyakorlás mindennek az alapja
Fegyelem és gyakorlás mindennek az alapjaHandout / Getty Images Hungary

Éppen annyira meglepte a 10 évesen Baselben labdaszedőként a teniszbajnokságokba belekóstoló Federert, mint az All England Lawn Tennis and Croquet Club néven ismert Wimbledon pályarendszer védnökeként is tevékenykedő Kate Middletont.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra