Órákra leáll ez a hazai bank: négyszer is karbantartás lesz a héten

GettyImages-488976072

Négy alkalommal is fennakadások lehetnek a héten a K&H több szolgáltatásában. Ha ezekre az időpontokra tervezted az ügyintézni valóid, inkább halaszd el!

Három alkalommal átmeneti szünetet és lassulást lehet majd tapasztalni, egyszer viszont egy szolgáltatás elérhető sem lesz.

Tervezett karbantartás miatt több szolgáltatásában is átmeneti szünetelést és lassulást tapasztalhatnak a K&H ügyfelei április 9-én 22:00 és április 10-én 2:00 közötthívja fel ügyfelei figyelmét a pénzintézet. Az üzemszünetnek minősülő kiesés a K&H SZÉP Kártya, a K&H POS- és az ATM-szolgáltatásokat érinti. A bank ugyancsak tervezett karbantartása miatt ugyanezekben a szolgáltatásokban lehetnek fennakadások április 12-én 4:00 és 7:00 között is, ám ebben a néhány órában a mobiltelefonegyenleg-feltöltés is nehézkes lehet. 

A banki karbantartás miatt a héten többször is fennakadások várhatók a szolgáltatásokban
A banki karbantartás miatt a héten többször is fennakadások várhatók a szolgáltatásokbanVirojt Changyencham / Getty Images Hungary

A pénzintézet április 13-án 3:00 és 6:00 között is karbantartást végez, amely már a fentieknél több szolgáltatást érint: lelassulhat és átmenetileg szünetelhet is a K&H SZÉP kártya, a 3D Secure, a K&H e-bank, a K&H mobilbank, a K&H e-portfólió, a K&H e-posta, a K&H Electra és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi, befektetési szolgáltatások, valamint a kh.hu weboldala és annak aloldalai.

A héten utolsóként érdemes megjegyezni az április 14-e 2:00 és 7:00 óra közötti időszakot is, amely során nem lehet majd azonnali átutalási megbízást indítani. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek