Menő bútorok egy régi farekeszből: Egyszerű, olcsó, és nagyon jól néz ki!

Ha szeretsz barkácsolni, és érdekel, hogyan szépítheted meg otthonodat olcsón és ötletesen, bizonyára rendszeresen böngészed a különböző ötletgyűjtő oldalakat, és nagy rajongója vagy a DIY-videóknak is. Mi is így vagyunk vele. Van abban valami egészen csodálatos, amikor egy olcsó, akár kidobásra ítélt alapanyagból némi odafigyeléssel esztétikus és hasznos holmit varázsolhatunk, nem igaz?

A különböző kisebb-nagyobb faládák és rekeszek kiváló alapanyagok, ha bútorkészítésre adnád a fejed. Méretüktől, alapanyaguk strapabíró voltától függően számtalan izgalmas berendezési tárgyat készíthetsz a segítségükkel, és ehhez nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, és nem lesz szükséged extra felszerelésre sem. Elég némi pác, festék és/vagy lakk, smirgli és néhány szög vagy csavar.

Nemrégiben egy nagy adag kistermelői zöldséget kaptam farekeszben, és szedd magad akcióban is volt már módom ingyen hozzájutni ilyen holmihoz. De ha nálad épp nincs is otthon ilyesmi, akkor is olcsón beszerezheted legújabb bútorod alapanyagait. Natúr rekeszeket újonnan is vásárolhatsz, ha viszont ránk hallgatsz, inkább az online piactereken nézel szét használt dobozok után, ott ugyanis tényleg fillérekért az ember után hajítják ezeket. És most lássuk, milyen izgalmas dolgokat lehet kihozni az első látásra talán unalmasnak tűnő alapanyagból.

A borítókép és az illusztrációk forrása: Pinterest.

Oszd meg másokkal is!
Mustra