Ingyenes csomagszállítási szolgáltatás indult Magyaroszágon: ezek a feltételek

GettyImages-1447292368
Olvasási idő kb. 2 perc

Olyan előfizetéses szolgáltatást indít az eMAG, amely ingyenes szállítást is tartalmaz. Az ügyfelek fél éven keresztül ingyenesen tesztelhetik a Genius nevű hűségprogramot.

Új szolgáltatást vezet be az eMag: a Genius nevű előfizetéses hűségprogram a többi között ingyenes házhozszállítást és kedvezménykampányokat kínál – írja az Economx. A program az egész országban elérhető, és most az ügyfelek 10 megrendelés erejéig, maximum hat hónapon keresztül ingyenesen kipróbálhatják.

A próbaidőszak lejárta után mindenki dönthet arról, hogy szeretné-e pénzért is igénybe venni a szolgáltatást. A Genius éves díja a cég közlése szerint 4990 forint, ami nagyjából két mozijegy árának vagy öt csomagautomatás átvétel díjának felel meg. Az eMag a Genius Family opcióval arra is lehetőséget kínál, hogy ügyfeleik egy ismerősükkel vagy rokonukkal bővítsék a szolgáltatást – a bővítésnek nincs további költsége.

Bizonyos összeg fölött a házhozszállítás is ingyenes
Bizonyos összeg fölött a házhozszállítás is ingyenesHalfpoint Images / Getty Images Hungary

Csomagautomata helyett ingyenes házhozszállítást is kínálnak

A Genius szolgáltatást az előfizetők több mint hatmillió termék esetében vehetik igénybe. Bruttó 3990 forint feletti rendelésnél (amennyiben a terméknél meg van jelölve, hogy elérhető a programban) Magyarországon 850 csomagautomata valamelyikében vehetik át ingyenesen a csomagot. Ennek díja normál esetben 990 forint. A 8990 forint feletti rendeléseknél a házhozszállítás is ingyenesen kérhető.

Az internetes rendeléseknél ugyanakkor nem árt vigyázni, hiszen sok hamis oldalt is létrehoznak csalók. Nemrég a Dívány is összeszedte, mire érdemes figyelni, nehogy bűnözőknél kössön ki a pénzed és az adataid. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek