Ezért nem figyel rád a macskád

Állatorvos mutatja be, mi az, amire garantáltan felkapják a fejüket a henyélő négylábúak.

Ha a kitartó szólongatás ellenére sem reagál a nevére egy lustálkodó macska, érdemes hanyagolni a mély hangokra végződő elegáns neveket, és valami olyasmivel aktivizálni a fenevadakat, amire garantáltan felfigyelnek: a prédájuk cincogásával és csiripelésével. Egy kissé röhejesen/elbűvölően cincogó állatorvos szerint így bármikor működésbe hozhatók az alvó üzemmódba helyezett állatok.

Lancelot nem reagál

Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak utál a macskád és unja, hogy fogyasztásra alkalmatlan dolgokkal zaklatod. A mély hangokra azonban a többiek sem fognak reagálni, amire persze általában a gazdik is rájönnek: így lesz a Barnabásból „Barníííííííííí”.

Cincogj, csiripelj!

A cincogó állatorvos, dr. Uri Burstyn szerint mindez azért van így, mert a macskák egymáshoz közel ülő fülei a rágcsálók és a kismadarak által kiadott magas hangokra specializálódtak. Emiatt érdemes tehát olyan nevet választani, ami magas, visításra alkalmas hangokra végződik. Igazak tehát a híresztelések, a Gucci valóban kiváló macskanév.

Ha ez sem elég, természetesen egérjelmezzel is kiegészítheted a cincogást:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.