A heti jelszó: legalább 25 százalék spórolás!

Úgy látszik, a boltok még január második felében sem képesek szabadulni a karácsonyi maradékoktól, hiszen szinte mindenhol folytatódik a készletkisöprés. A Tesco az egyik legnyerőbb választás, de még az Intersparban is talál akciós konyhai kisgépeket, sőt a drogériákban is az a cél, hogy lefossza a polcokat. 

Kozmetikumok

A Drogerie Marktban Zewa termékeken tud spórolni, akár papírzsebkendőt, papírtörlőt, WC-papírt, vagy nedves toalettpapírt vásárol. Nivea Care arckrém mellé Labellót kap és ha legalább kettőt vesz például a Fa deoból, L'oreal arckrémből, Silan öblítőből, Axe tusfürdőből, Pampers pelenkából vgy Milumil tápszerből. 

A Rossmannban a beépített fogfehérítős fogkefe 20 százalékkal olcsóbb, a Babydream ételek és italok 25 százalék, a Fa termékek 25 százalék, a Maybeline sminktermékek szintén legalább 25 százalékkal olcsóbban kaphatóak, de Insana testápolót például 44 százalékkal kevesebbért vehet. Leglább 25 százalékkal olcsóbbak a Sudocem, OB, Facelle termékek, z NYC sminktermékek, Playboy parfümök, L'oreal és Garnier arcápolók, Fructis, Insana, Nivea, Palmolive, Syoss, Gliss Kur, Signal, Airwick termékek, míg a kézápolókra és ajakápolókra 33 százalék kedvezményt kap.

shutterstock 456602902

Műszaki cikkek

Az Edigitalban bevásárolhat sporteszközökből és sportruházatból, vagyis míg ennyire hideg van, futhat a nappaliban is futópadon vagy háttámlás szobabiciklin tekerheti végig a kedvenc sorozatát. Majdnem fél áron vehet kamerarendszert, de akciósak az elektromos kandallók is, ráadásul még mindig tart a 0 százalékos THM hite, amit már egy 60 ezer forintos telefonra is igénybe vehet. 

Az Emagban még mindig próbálják kisöpörni a készletet, az elmúlt hetekből kiindulva nagyobb kedvezményekre már ne számítson, ha valami önnek valót talál akciósan, arra csapjon le. Például a Hotpoint mosógép 109.900 forint helyett 69.900 forintért pont egy ilyen ajánlat ha éppen hasonló paraméterekkel rendelkező mosógépet keres. Asus monitorokat 20 százalékkal olcsóbban vehet, nyomtatókellékeket 25 százalékkal kevesebbért, a Samsung Galaxy J5 pedig 54.900 forintba kerül. 

Az Euronicsban is tart a készletkisöprésm 5-50 százalék közötti kedvezményeket kap, itt még január 30-ig, na meg a készlet erejéig számíthat ezekre az akciókra. A készlet egyébként boltonként változó, ezzel nem azt mondjuk, hogy érdemes csinálnia egy országos Euronics turnét hátha talál egy olcsó hajszártót, de ha például nagyobb háztartási gépet venne, akkor a környező áruházakat is bejárhatja, vagy felhívhatja őket. 

A Mall.hu-ban meghosszabbították a kiárusítást, de fűtőtesteket is vehet 46 százalékkal ha elege van már az állandó fagyoskodásból. Ha viszont éppen, hogy nagyon élvezi a havat és a téli sportokat, akkor is talál akciós ajánlatokat. 

Régi mobilját vagy laptopját cserélheti újra a Media Marktban, vagyis minél menőbb processzoral rendelkező notebookot választ, annál nagyobb kedvezményt kap, ami maximum 15 százalék lehet. A mobiltelefonok esetében pedig attól függ mennyibe kerül a készülék, így 5 százaléktól egészen 15 százalékig kaphat kedvezményt, a Samsung SUHD televíziók mellé pedig soundbart adnak ajándékba. 

Hiper és szupermarketek

Ha elege van abból, hogy állandóan penészednek a falak mert nem tud a szabadban teregetni, akkor kipróbálhatja az Aldi akciós páramentesítő készülékét 39.990 forintért. 62 részes porcelán étkészletet 16.990 forintért. Az ajánlatban szerepel eredeti orosz vodka 2399 forintért és több termék is olcsóbb ha többet vásárol belőle. Vehet akciósan mennyezeti lámpákat, asztali lámpákat és izzókat és konyhai kiegészítőket is. 

Ha elege van a télből, akkor kipróbálhatja az Auchan akciós eprét is, amit tényleg vicces lehet például egy kiadós hógolyózás után. A tavaszra készülhet mini virághagymákkal, de akciós lesz a halogén izzó, sőt még zuhanyfejet is vehet 300 forintért vagy éppen DVD-ket, könyveket és üvegpoharakat. A pár száz forintos ajánlatok mellett minden Gilette termék 20 százalékkal, a Perwoll mosószerek 30 százalékkal lesznek olcsóbbak, de akciós vízforralót vehet 3499 forintért és a mosó és mosó-szárító gépek is 17 százalékkal olcsóbbak. 

shutterstock 110428562

A Spar és Interspar üzleteiben a Naturpur lisztek 20 százalékkal olcsóbbak, több tea és kévé is akciós lesz és a Nivea női arcápoló termékek is 25 százalékkal olcsóbbak. A spirálfüzetekből 15 százalék, a Spar creative és office termékekből pedig 20 százalék kedvezményt kap, de szennyestartót, vállfákat és műanyag étkészletet is most érdemes beszereznie. Bögrék, teáskannák és kotyogós kávéfőzők 2 százalékkal olcsóbbak, ugyanilyen kedvezménnyel vehet harisnyanadrágot, hálóruhákat, gyermekruhákat. A hét végén a Colgate szájápolási termékek, az OB tamponok és a  Coccolino öblítők 30 százalékkal, Maggi alapok pedig 40 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. A hét elején 35 százalék kedvezménnyel veheti meg a Vanish termékeket, az Amodent és Signal family fogkrémek árából pedig 30 százalék kedvezmény jön le. 

Retro-láz van a Lidlben, így akciós lesz a Traubisoda, a téli fagyi és a vajkaramella, de vehet mindenféle barkácsszettet és szerszámot is, csavarhúzókat, biztonsági kamerát és mozgásérzékelőt. Akciósak a gyerekruhák, a fehérneműk és több farsangi jelmez is. 12.999 forintért nemesacél olajsütőt vehet, 4599 forint a gofrisütő, a konyhai aprító pedig 6499 forintba kerül. 

Mi mást is csinálhatna a Tesco így január végén, minthogy kisöpri a készletet. Egészen pontosan a bluetooth hangszóróktól és az akciókameráktól akarnak szabadulni 30 százalékkal olcsóbban, de rozsdamentes edényszett, asztali lámpák sőt Lego is szerepel a kínálatban akár féláron is. Szintén féláron veheti meg 2016 legjobbjainak kikiáltott DVD-it, 20 százalékkal olcsóbbak a szemetesek, néhány díszpárna vagy piros párologtató és rengeteg játék, illetve néhány gyermekjelmezre 20 százalék kedvezményt kap, a termoszok és az utazóbögrék pedig féláron kaphatóak. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek