Van egy jó hírünk: ezen a héten is mehet kuponozni!

Azt hitte, a múlt heti kuponozással most egy ideig vége szakad az akcióknak? Tévedett. Ezen a héten újabb kuponok érkeztek, de nagy learázás van az elektronikai cikkek terén is. 

Kuponozás minden mennyiségben

Erre a hétre sem kell lemondani arról, hogy kuponokkal rohangáljon. A hétvégén mehet a MOM Parkba, amihez innen töltheti le a kuponokat. Átlagosan 20 százalékos kedvezményt jelent ez a boltokban, de van, ahol ingyen kávéval, ajándékkal vagy akciós csomaggal várják legyen szó ruhaboltról, étteremről vagy éppen fodrászatról. Csütörtöktől mehet a Corvin Plázába is kuponozni, itt is ki kell nyomtatni a kedvezményre jogosító kuponokat és lehet válogatni az őszi készletből, vehet könyvet vagy éppen kihasználhatja a kettőt fizet hármat vihet akciót. Ha még vasárnap is bírja, akkor az Alleeban kuponozhat, ahol szintén 20 százalékos átlagos kedvezménnyel lehet számolni. 

Műszaki cikkek - őrület, készletkisöprés, háztartási gépek hete

Az Edigitálban nem olyan régen voltak Őrült napok, most megint azok vannak, ha ez egy visszatérő őrület náluk, akkor jól járnak a vásárlók. Most ugyanis október 16-ig, illetve a készlet erejéig 211.990 forint helyett 159.990 forintért vehet LG hűtőt, 20 ezer forinttal olcsóbban kap Indesit mosógépet, Beats fülhallgatókat 35 százalékkal olcsóbban tud vásárolni, majdnem féláron kap kaputelefont és 10 ezer forinttal olcsóbb az akkus Bosch fúrócsavarozó is és ez csak a választék egy elenyésző része. 

A Emagnál háztartási gépek hete, illetve 4 napja van egészen péntekig. Eddig vehet akciósan mosó- vagy szárító gépeket, hűtőket, beépíthető főzőlapot vagy sütőt és beszerezheti télre a hősugárzókat is, sőt gondolhat a jövő nyárra és megveheti most a légkondit. 30 százalékkal olcsóbban kap Microsoft okostelefonokat, vehet akciósan téli gumit és több olyan ajánlatot is talál, amihez ajándék jár. Például egy tablethet külső akkumulátor, vagy asztali számítógéphez monitor. 

Az Euronicsnál továbbra is tart a készletkisöprés, ami telefonokat, TV-ket, notebookokat, szépségápolási termékeket és porszívókat érint. 

A Mall.hu-t azok látogassák meg, akik szeretnek horgászni, de téli gumiabroncsot, XBOX One-t is kaphat kedvezménnyel, utóbbit például 134.999 forint helyett 89.990 forintért. 

A Media Markt születésnapot ünnepel, a zenei termékekre és filmekre 15 százalék. Ingyenes szállítás is jár a rendelésekhez és kedvezményt kap a hűtőkre, TV-kre valamint a hangszórókra is. 

stockfresh 948157 young-couple-in-shopping-center sizeM
Stockfresh

Hiper és szupermarketek - szerszámok, kandalló és bőrkabát

Akinek még nem teljes a szerszámgyűjteménye, az most az Aldiból pótolhat néhány darabot, például orrfűrészt vagy szalagcsiszolót, de a hidegre felkészülhet elektromos konvektorral. 349 ezer forintért egészen pontosan megnézheti hova kellene még egy kis purfix az ablakon, ennyibe kerül ugyanis egy hőkamera (ha ránk hallgat, akkor inkább CAT telefont vásárol, az olcsóbb és telefonálni is tud rajta). Vehet ionizáló hajszárítót, fürdőszobaszőnyeget és téli ruhaneműket. A konyháját új csapteleppel, gyorsfőző edénnyel és indukciós főzőlappal szerelheti fel. 

Tovább folytatódik az Auchan születésnapi hónapja, a kiemelt ajánlat szerint ezen a héten bőrkabátot vehet tízezer forinttal olcsóbban 24.990 forintért, vagy a borokat kóstolhat kedvezményesen. Szombaton Vileda termékeket vehet 30 százalékkal olcsóbban, a héten pedig Pannónia sajtot kap több mint ezer forinttal olcsóbban, 3099 forint helyett 1999 forintos kilogrammonként áron, talál akciós kávékat a kínálatban. A Blend-a-med, Blend-a-dent és Oral-B termékekre 25 százalék, Colgate fogkefére és Palette krémhajfestékekre 30 százalék, Dove termékekre 20 százalék kedvezmény jár, sőt vehet felfújható, fűthető jacuzzit 20.090 forinttal olcsóbban. 

Az Interspar heti kiemelt ajánlata a 4-et fizet, 5-öt kap akció a Nescafe Dolce Gusto kapszuláival, illetve a Rio Mare tonhalkonzerv 45 százalékos akciója. 3-at fizet 4-et kap akciót egyébként több termékre is talál, például zabpehelyre, puddingra, Toffifee desszertre vagy csirkemell sonkára. Colgate fogkrémeket 25 százalékkal, Palmolive tusfürdőt 35 százalékkal olcsóbban vehet, de a Nivea női arcápolási termékekből is 25 százalék kedvezményt kap. A hétvégén a Kubu italok és szörpök, és a Lipton tea 40 százalékkal, az o.b. termékek 30 százalékkal, a Whiskas, Sheba és Dreamies macskaeledelek 25 százalékkal lesznek olcsóbbak.  A hét elején pedig 24 százalékkal lesz olcsóbb a Csabai lángolt kolbász, 40 százalék kedvezményt kap a Vegeta kockák illetve Dove és Baba deo, roll-on vagy stift árából, a Pampers törlőkendők 30 százalékkal kerülnek majd kevesebbe, míg a 2-t fizet 3-at kap akció lesz a Splendid mosogatószerekre. 

A Lidlben az olasz konyha ízeivel ismerkedhet, lesz tészta, paradicsomszósz, mascarpone, szeletelt pármai sonka, és lasagne tészta.  Lesz akciós gyerekruha télre, például sínadrág és sídzseki vagy téli overall, de téli pizsamát is vehet. Itt is frissítheti a szerszámkészletét, vagy vehet vendégágyat és párátlanítót, sőt Crocs papucsot is. 

Ha Tefal edényeket venne, akkor a Tescoban nézzen szét, ott október 26-ig 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatja meg. Lesznek akciós kávék és teák is. A Carte d'Or Gelateria fagylalt 28 százalékkal olcsóbb, a Knorr termékek pedig 20 százalékkal olcsóbbak egész októberben. A Panzani durum száraztészta 40 százalékkal olcsóbb, a Finish mosogatógép tabletták 30 százalékkal, az Ajax termékek pedig 40 százalékkal olcsóbbak. Vehet akciós kutyaházat és ping pong asztalt is, illetve több kandalló közül is válogathat. 

stockfresh 958422 food-shopping sizeM
Dívány
Oszd meg másokkal is!
Mustra