Feldobná a szexuális életét akciósan? Ez az ön hete!

Nők Lapja kuponos hétvége van a héten, elég sok áruház ajánlatai között válogathat, ráadásul szépészeti beavatkozásokat is megvásárolhat kedvezményesen. Ha ajándék kávékapszulát szeretne, akkor is ez az ön hete, de rengeteg akciós szerszámot is be tud szerezni. 

Kuponozás

A Nők Lapja 37. számában találja azokat a kuponokat, amiket a hétvégén leginkább a Westendben válthat be, de kedvezményes előfizetés vagy szépészeti akciók is között is válogathat, sőt intimlézerezéshez kisajak-fiatalítás is jár, de kedvezményes az 5D ultrahang, a fogfehérítés és a láthatatlan hallókészülék is. 

Műszaki cikkek

Az Edigitalnál még mindig tart az őrült hét, ahol akár 40 százalékkal olcsóbban vehet termékeket ingyenes kiszállítás mellett. A Nespresso kávégépekhez kapszulautalvány, Epson nyomtatókra pedig pénzvisszatérítés és 2 évre elegendő nyomtatófesték jár, ráadásul a fitneszgépek is akciósak. 

Szeptember 12-16-ig élnek a lakásfelújítós kedvezmények az Emagnál, de 23 százalékkal olcsóbban vehet HTC telefonokat és a Bosch háztartási gépekre is 25 százalék kedvezményt kaphat. 

Az Euronicsnál Asus termékeket vehet 10 százalékkal olcsóbban, a TV-kre pedig fél áfát számítanak, ráadásul itt is él a Nespresso gépekhez járó kuponkedvezmény. Samsung telefonokra 10-20 százalék kedvezmény jár és rengeteg kisgép és szépségápolási műszaki cikk is 20 százalékkal olcsóbb, vagyis itt az ideje hajszárítót, epilátort vagy éppen elektromos grillt vásárolni. 

shutterstock 112894816
Shutterstock

Hiper és szupermarketek

Kerékpáros felszerelések és ruházat, valamint páramentesítő lesz akciós az Aldinál, de bőröndszettet, tisztítószereket, muffinformát, vagy akár baglyos lábtörlőt is vehet a héten. Az akciós kínálatban talál még barkácsfelszerelést, őszi virághagymákat és többféle ledes izzót is. 

300 forintos akció lesz az Auchanban. Ennyibe kerül majd a fülhallgató, mikroszálas törlőkendő, női alsók, de még játékok is a kis kedvencének, tányérok, kéztörlő, konyhai eszközök, kézi kapa és más kerti kiegészítő, de még az öblítő is. A Lipton teák 20 százalékkal olcsóbbak, az egy kilós Barilla tészta meg annyiba kerül majd mint néhány fejen a félkilós, vagyis  645 forintba. 

Kisgyerekeseknek az Intersparban a helye, ugyanis a Fisher-Price játékok 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Egyébként a Pantene samponokra 1-et fizet 2-t kap akció van, a Gilette és az Oral B termékeket pedig 25 százalékkal olcsóbban tudja megvenni, de konyhai eszközöket és babaruhákat is vehet olcsóbban. Hét végén a Frosta termékekre és Nivea testáplókra  30, Old Spice termékekre 35, míg a Tomi mosóporokra 40 százalék kedvezmény jár.  Hét elején pedig minden Palmolive tusfürdőre 33 százalék, Naturella termékekre pedig 30 százalék kedvezmény jár. 

Szerszámokat vásárolhat kedvezményesen a Lidlben, hozzá kiegészítőket és még munkászoknit is vehet. A konyhai kreatívkodáshoz talál kiegészítőket, minta  dekorációs sütőforma vagy a tortacsipke és ezen a héten Amerika ízeit kóstolhatja meg, akciósak lesznek a szószok, hamburgerek, cukorkák és még a Jim Beam whiskey is. 

Lábast, fazekat, kuktát és edényszettet vehet féláron a Tescoban. A Müller tejtermékekre és a csomagolt mangalica kolbászokra is 20 százalék kedvezmény jár, de kaviárt is vehet 18 százalékkal olcsóbban. Ha még szeretne hasonló egzotikus ételeket venni, akkor kagylóhús és a szurimi rudak, mindkettő 30 százalékkal kerül kevesebbe a héten. Olcsóbbak lesznek a Colgate, az Oral B, a Listerine és a Paradontax termékek is, vagyis kimaxolhatja a szájhigiéniát anélkül, hogy hatalmas költségekbe verné magát. Kedvezménnyel vehet Kingston memóriakártyát, 20 százalék jön le minden fülhallgató árából és féláron vehet olyan ezer darabos puzzle, aminek a nevében is benne van, hogy lehetetlen. Egyébként a minyonos rajzfilm totál egyforma szereplőit kellene kirakni, szóval a lehetetlen egyáltalán nem áll messze az igazságtól. 

shutterstock 270805166
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek