Iskolakezdés a fotelből, olcsó telefonok és légkondivásár a héten

Bár az augusztus 20-i ünnepek miatt a szombati bevásárlásnak lőttek, a webshopok nyitva tartanak és az akciók is folytatódnak, így nem marad le sem az akciós TV-kről, sőt a gyerek iskolakezdését is el tudja intézni az interneten keresztül, akár ingyenes házhoz szállítással. 

Iskolakezdés

Természetesen mi más is lenne augusztus végén a figyelem középpontjában, mint az iskolakezdés. A jó hírünk az, hogy ha éppen úgy tartja kedve, ki sem kell mozdulnia otthonról és megvehet mindent, ráadásul házhoz is szállítják. Az Edigitalból például ingyen viszik házhoz a tanszereket, sőt a vásárlás értékétől függően számológépet vagy pendriveot is kap ajándékba és nagyon meg se kell erőltetnie magát a kereséssel, ugyanis külön oldalra gyűjtötték  mindazt, ami kellhet az iskolakezdéshez.  Az Emagnál az irodai szerek, vagyis a füzetekből kisebb a választék, viszont vehet széket, monitort, számítógépet és még ruhákat is, hogy minden tekintetben felkészüljön a gyerek az iskolakezdésre. A Mall.hu-n írószer csomagok mellett válogathat órák, laptopok, ruházati termékek között is,megveheti a tolltartókat és még a gyerek szobáját is át tudja rendezni sulikezdés előtt, míg a Media Markt akciós ajánlatai között notebokkokat, tabletet és kiegészítőket talál széles választékban. 

Az Aldiban ruhaneműket tud venni az iskolakezdésre, az Auchan külön katalógussal is készült, gyakorolatilag mindent be tud szerezni, ami csak az iskolába kell, még mobiltelefont és ifjúsági bútorokat is vehet a füzetek mellé, ugyanígy a Tesco is annyi akcióval készült az alkalomra, hogy egy külön újságot megtöltöttek vele. A Lidlben a füzetek és irószerek mellé olyan  esernyőt is vehet őszre, ami színessé válik eső hatására, körzőt, füzeteket és festékeket is vehet. 

GettyImages-454790991
Thomas Trutschel / Getty Images Hungary

Műszaki cikkek

Az Edigital okos ajánlatai között ezen a héten azok járnak jól, akik jó minőségű és megbízható fejhallgatót és fülhallgatót szeretnének venni, ugyanis Sennheiser és Sony darabokat is talál kedvező áron. Huawei P9 litehoz okos karkötőt kap ajándékba, a Samsung Galaxy A5-öt pedig 20 ezer forinttal olcsóbban veheti meg, sőt Samsung telefonokhoz akciósan kap eredeti tokot is. Ha pedig Acer laptopot vesz, visszakap 10 ezer forintot. 

Nyár végi klímakiárusítást tartanak az Emagnál, vagyis most 40 százalék kedvezménnyel veheti meg a klímát, amit akár télen is beszereltethet, akkor a klímaszerelők is jobban ráérnek és jövő nyáron már felkészülten várhatja az első kánikulai napot és akár 165 ezer forint kedvezménnyel is megveheti a terméket, sőt kérheti a beszerelést is. 

Outlet árakon kínálnak rengeteg mindent az Euronicsnál, ez azt jelenti, hogy például az LG TV-k 5-20 százalékkal kerülnek kevesebbe és ugyanilyen kedvezményt kaphat Samsung és Huawei telefonokra és tabletekre is, míh az iskolakezdés miatt ingyen szállítják házhoz a notebookokat. 

A Mall.hu-n 15 százalék kedvezménnyel tudja beszerezni az olyan Cusinart konyhai kisgépeket mint például a kenyérpirító, rizsfűző, botmixer vagy éppen a sajtkészítő. A kiárusításban pedig akár 70 százalékkal olcsóbban vehet termékeket. 

10 százalék kedvezményt kap minden Indesit és Whirpool háztartási nagygép vagy beépíthető gép árából a Media Marktban, ahol a Fitbit okoskarkötőket is olcsóbban tud vásárolni és az iskolakezdés miatt számos notebook, pendrive vagy éppen tablet és ebook olvasó is olcsóbban beszerezhető. 

shutterstock 76554586
Shutterstock

Hiper és szupermarketek

Kelet ízeit kóstolhatja meg akciósan az Aldiban. Lesz kuszkusz bulgur és asztalt datolya is, de olcsóbbak lesznek a laktóz és gluténmentes termékek is. Nyár végi barkácsoláshoz találhat még akciós szerszámokat, a gyerek  iskolakezdéses gyötrelmeit pedig mintás ágneművel enyhítheti. 

Akár pezsgővel is koccinthat augusztus 20-án, a BB termékek ugyanis 15 százalék kedvezménnyel kaphatóak az Auchanban. De a nyári ruházatot, kempingfelszerelést és Whirpool klímákat is olcsóbban tudja megvenni. 

Pénteken és vasárnap 30 százalékkal olcsóbb a Carte d'Or jégkrém, a Persil mosókapszulák 40, a Fa kozemtikai termékek pedig 45 százalékkal kerülnek kevesebbe. Pilótakekszekből 25 százalék, Cif súlószerekből 28 százalék, Ajax és Naturella termékekből pedig 30 százalék kedvezményt kap a hét elején az Intersparban, a Nescafe Dolce Gusto kapszula vásárlásakor pedig 4-et fizet 5-öt kap akció keretén belül szerezhet be plusz egy doboznyi kávét a héten. Az Ambi Pur termékek 35 százalékkal olcsóbbak, a Lifestyles óveszerek pedig 20 százalékkal kerülnek kevesebbe

Kappa sportcipőt tud 5555 forintért venni a Lidlben, de a vegetáriánusok is jól járnak ha elmennek a boltba, ugyanis fasirtport, vega virslit és szalámit is tud venni. Gyerekruhák mellett női ruhákat is be tud szerezni, amik pont ideálisak például a tanévnyitóra. Kitört az áruházban a retro láz is, vadász csokit, kojak nyalókat, macikávét, traubiszódát is vehet, na meg Richofit sportkrémet vagy krumplicukrot. 

A Tescoban a Globus ketchup, majonéz és mustár vásárolható meg 20 százalékkal olcsóbban, a grillezéshez pedig beszerezhet néhányat az akciós péksüteményekből is, de akciós hazai felvágottakból és sonkákból is nagy a választék a héten. A Tesco fagyasztott burgonyák és gyümölcsök 20 százalékkal olcsóbbak, míg a Heinz ketchupot 31 százalék kedvezménnyel tudja megvenni. Ha még egy kicsit ráhúzna a nyár végi bulizásra, akkor arra rengeteg vodkával, sörrel és borral készülhet. Elektromos borotvákat 20 százalék kedvezménnyel vehet és rengeteg olcsó kategóriás telefon között tud válogatni, ha az iskolakezdéshez beszerezne egy olcsó készüléket is a gyerekének. 

shutterstock 341493428
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra