Eljött a pálinkafőzés, a bútor- és a mobilakciók hete

Ezen a héten már elkezdheti a pálinkabefőzést, ugyanis nagy kedvezménnyel vehet pálinkafőző berendezést, de olcsóbbak lesznek a fényképezőgépek és a telefonok is. Van, ahol beszerzési áron vehet műszaki cikkeket, és ha nem tudta volna, mikor érdemes sebésznek öltözött gumikacsát vásárolni, akkor szólunk: most! 

Műszaki cikkek

Az Extreme Digitalban érdemes Honor 7 telefont venni azoknak, akik ki szeretnének látogatni a Sziget Fesztiválra, ugyanis napijegyet kapnak az új készülék mellé 117.990 forintért. 449.990 forint helyett 249.990 forintért vehet Whirpool dual split klímát, de hangsugárzókat is kínálnak majdnem féláron. Akciós a Converse cipő és 47 százalékkal olcsóbb a Nike hátizsák is, valamint kedvezményes fényképezőgépek között is válogathat. 

A Media Marktból július 17-ig minden terméket ingyen szállítanak, vagyis ki sem kell mozdulnia a kánikulában. Akciós hűtőt nemcsak a hűtőgépcsere programmal vehet, hanem sima akciókkal is. Ha akciós telefont keres, akkor itt Lenovo P70-et vehet 59.990 forintért, de az iPhone 5s-t is megkaphatja 109.990 forintért. 

Az Euronicsban kiárusítás van, 500 termék is (állítólag) beszerzési áron kapható, díjtalan a házhoz szállítás  vagy éppen az 5-40 százalékos akciók között válogathat. Fagyasztókra akár 20 százalék kedvezményt kap, de akciós Lenovo tabletek és laptopok között is válogathat, na meg még mindig maradt néhány akciós mobilkészülék az előző szériás telefonokból. 

GettyImages-143326131
Bloomberg / Europress / Getty

Hiper- és szupermarketek

Görög ízeket hirdetnek az Aldiban, ennek egyik legfontosabb kelléke az ouzo, amit akciósan vásárolhat meg, de vihet haza fetát, gyrosos pizzát vagy olívaolajat. A héten kiemelkedően sok szerszám közül is válogathat, de azért maradt a választékban bőven más típusú akciós termék is, például a kompakt, táskában is hordható bluetooth szelfibot, nyári kártyajátékok és a csuklós vérnyomásmérő. 

Grillezésre lehet készülni az Auchanban, akciósak lesznek a grillsajtok, a grillkolbászok, a húsok és a fűszerek is. Ha unja a befőzést, vagy elege van a sok lekvárból és befőttből, akkor van egy jó hírünk: 40 ezer forinttal olcsóbban vehet pálinkafőzőt. Az 50 literes darab így 109.990 forintba kerül, ráadásul még áruhitelt is felvehet rá. Ugyanennyiért vehet 2-4 személyes felfújható jacuzzit is, erre is jár az áruhitel. 

Az Intersparban felkészülhet a fröccsözésre. Az hagyján, hogy sok akciós bor közül választhat, de még szódagépet is vehet hozzá 7999 forintért, és ez azért jó párosítás, mert a jó fröccshöz nem ásványvíz kell, hanem szóda. Sőt, ha kevert magának egy jó fröccsöt, akár a kertbe is kiülhet vele, ugyanis már elkezdődött itt is a kerti bútorok kiárusítása, de még alufóliát és vakondriasztót is vehet olcsóbban. 25 százalékkal kevesebbért vehet Nívea női arcápolási termékeket, a Syoss termékek pedig egységesen 999 forintba kerülnek majd.  Hét végén 25 százalékkal lesznek olcsóbbak a befőzőkellékek, 30 százalékkal kerülnek kevesebbe a Hamé bébiételek, pástétomok és jamek, Colgate fogkrémet 30, Somat termékeket pedig 40 százalékkal olcsóbban vehet. A hét elején pedig a Pick körtálcás téliszalámit 20 százalékkal, Cillit Bang és Rexona termékeket pedig 40 százalékkal olcsóbban fogja megkapni. 

Aki eddig naponta többször is át akart esni az előszobában a cipőin, annak irány a Lidl, ahol több fajta cipőtároló közül választhat. Olyat is talál, amire akár 48 pár cipő fér, mégsem foglal túl sok helyet. De vehet LED fényszalagot, ruhaszárítót vagy akciós vasalóállványt is 4999 forintért. Kutyáját jutalomfalattal és szőrápolási szettel lepheti meg most olcsóbban, macskájának pedig kaparófát vagy kisállathordozót vehet, amikre nem is volna érdemes teljes áron pénzt kidobni, hisz normális macska az előbbit csak azért se használja, utóbbit meg utálja. Magának kiegészítőket vehet a fürdőszobájába olcsóbban, vagy éppen ágyneműhuzatot és ágyneműszettet. Aki pedig a kulináris különlegességekre vágyik, annak pedig eláruljuk, hogy ezen a héten mexikói hetet tartanak az üzletekben. 

Sok akciós fagyit talál ezen a héten a Tescoban, ráadásul több csökkentett laktóztartalmú vagy éppen laktózmentes is akada kínálatban, de behűthet néhány akciós cidert és sört is.  A Pick párizsik és csomagolt virslik 20 százalékkal, a brie sajt 41 százalékkal, az Abonettek, a Cheetos és a rosé pezsgők  20 százalékkal lesznek olcsóbbak. Sok akciós babaruha, bébiétel és kiegészítő között válogathat, de vehet autósülést és játékokat is, és 119.990 forintért itt is vehet pálinkafőzőt. 

shutterstock 270805166
Shutterstock

Egyéb

Ha még hiányzik valamilyen termék a tökéletes nyári sminkhez, akkor a Body Shopban egész júliusban 20 százalék kedvezménnyel kap meg minden arcra való sminkterméket. A Kikában minél drágábban vásárol, annál több pénzt kap vissza vásárlási utalványban, egyébként 15 százalékkal olcsóbban vehet meg minden előszoba-, fürdőszoba- és étkezőbútort. A Jyskben is bútorhetet tartanak, minden beltéri bútorra 20-50 százalék kedvezményt adnak, a vásár részlegen pedig 67 százalékos kedvezménnyel is találhat termékeket. 20 százalékkal olcsóbban vehet kerti bútorokat a Butlersben, és megkezdődött a nyári kiárusítás is, például soha ilyen jó áron nem vehetett még diplomás vagy éppen sebész gumikacsát. Ha a nyaraláshoz szeretne olvasnivalót, akkor a Librit tudjuk ajánlani, ott most 20-70 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a könnyed nyári olvasmányok, szóval hajrá, itt a lista, már csak be kell gyűjteni és nem itthon felejteni őket. 

tk3s masons duck stalker 17
James Linsell-Clark / Swns.com / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek