HONOR 90: Egymilliárd ok, amiért beleszerethetsz!

Ha valaki eléd áll, és azt mondja, „itt egy telefon, és egymilliárd oka van, hogy miért szeress belé”, nagy eséllyel te is csak ráncolnád a homlokodat. Hiába hangzik azonban tipikus marketingszövegnek, nagyon úgy néz ki, hogy a HONOR 90 – az egyre népszerűbb mobilgyártó legújabb okostelefonja – olyan középkategóriás, kedvező árú telefont dob a piacra, ami egymilliárd színt képes megjeleníteni a kijelzőjén – pedig ez általában a divatos prémium készülékek sajátossága. Sőt, a DxOMARK is elsőosztályúként kategorizálta ebben a tekintetben.

Persze nem csak ebben bajnok a HONOR legújabb eszköze. A telefont kicsomagolva azonnal észreveheted, hogy kecses dizájnja tökéletes kiegészítővé teszi, bármit is vegyél fel. Gyönyörű kialakítását a luxus ékszerek ihlették, ami ismét csak arról árulkodik: a „középkategóriás” jelző csak árára és bizonyos technikai részeire utal. A HONOR emberközpontú telefonjával egy cseppet sem spórolt a stílusból, bámulatos foglalatba helyezve az impozáns kijelzőt és az azt működtető alkatrészeket.

29

Ez a sokat emlegetett „egymilliárd szín” konkrétan azt jelenti, hogy a HONOR 90 ennyi szín megjelenítésére képes. A vizuális palettát árnyalatok, hőmérsékletek, finom eltérések teszik ki, amitől a teljes képi élmény új szintre lép. Akár a legmodernebb, leglátványosabb filmeket nézed rajta, akár egy klasszikus, kedvenc romkomot veszel elő, akár a barátokkal készült fotókat böngészed – kis túlzással olyan lesz, mintha most látnád először. Akár játszunk, akár filmezünk, fantasztikus színkavalkáddal lesz dolgunk, ami a Netflix és az Amazon Prime minősítéseinek köszönhetően ráadásul a mozis élményt hozza el az okostelefonos kijelzőre.

Más középkategóriás okostelefonokkal összevetve jelentősen jobb, amit a HONOR 90 tud, ugyanis a HONOR mindent megtett azért, hogy új telefonja ne csak kívülről legyen vagány, hanem tudja is azt, ami elvárható egy ilyen stílusos készüléktől.

Ha az egymilliárd szín a lelke ennek a telefonnak, akkor a 120 Hz-es képfrissítés a szíve. A technikai zsargon azonban egy igazán fontos funkcionalitást rejt. A lényeg, hogy ennyiszer frissül a kijelződ egy másodperc alatt: minél magasabb ez a szám, annál kevésbé akadozik a telefonod képe. Biztos találkoztál már ilyesmivel Facebook- vagy Insta-görgetéskor, vagy ha egy játékot indítottál el. Nos, a HONOR 90-nel ez a probléma a múlté, ugyanis a 120Hz elég magas ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen, fluidan pörögjön rajta. A legtöbb középkategóriás készülék ráadásul általában 60Hz-cel működik, így az új HONOR látványosan jobban teljesít majd.

honor-90

Mivel mostanság szinte a fél életed – ha nem többet – az okostelefonodon éled, fontos, hogy olyan eszközöd legyen, ami nem teszi tönkre a szemeidet. Például dinamikus fényerővel követi le a természetes fény ritmusát, így stimulálva a szemeid izmait: megnövekszik a vérkeringés, ami kb. ötödannyival csökkentheti a fáradását. Sőt, a fényerő annak függvényében változik, hogy mennyi ideje használod a telefonod, anélkül, hogy szemeidet terhelnéd. Cirkadián éjszakai kijelzője pedig fokozatosan a melegebb színeket helyezi előtérbe, hogy ne érjen annyi káros kékfény. Plusz, a melatonin kiválasztásod is megnőhet, aminek köszönhetően többet és jobban alhatsz. Persze sosem jó lefekvés előtt nyomkodni a telefonod, de mind tudjuk, hogy ez hogyan működik, így nem árt, ha az eszközben van pár ilyen jellegű őrangyal funkció.

A kijelző pedig csak egyike annak a rengeteg funkciónak, ami modernné és menővé teszi a HONOR 90-et. Minden újítás mögött azonban a koncepció egyértelmű: legyen stílusos, legyen hasznos, legyen kényelmes, és legyen egészséges. Írás, olvasás, munka, játék és filmezés után valóban kevésbé fárad el a szemed, mint azt megszokhattad más telefonoknál.

Miután kipróbálod a HONOR 90-et, rá fogsz jönni, hogy az „egymilliárd” ok talán még kevés is arra, hogy mire képes kategóriáján belül ez a vadonatúj okostelefon.

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék már előrendelhető az eMagnál, az akció keretében a telefon mellé most egy HONOR Pad X8 tablet is jár.

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90/

Oszd meg másokkal is!
Mustra