Itt a tészta-liszt meghajtású autó?

Olvasási idő kb. 2 perc

Nem tévedés! Megérkezett a Gyermelyi új találmánya, a tészta-liszt meghajtású autó. Bár benzinnel működik, mégis csupán tésztára és lisztre van szükség ahhoz, hogy esetleg az Ön háza elé guruljon be.

Ha Ön Gyermelyi rajongó, most igazán sima ügy lehet tészta-liszt meghajtású autóval járni; csak tankoljon fel november 14. és december 25. között Gyermelyi készletekből az ünnepekre. Válasszon Gyermelyi tésztaféléket a különleges főételekhez, és Gyermelyi liszteket az ínycsiklandó süteményekhez.

CEMP PR 768x432px

A lényeg, hogy 1 csomag Gyermelyi liszt és 1 csomag Gyermelyi tészta együttes vásárlásával lehet Öné a szuper nyeremények egyike: heti 5 db Xbox konzol, mely a Microsoft otthoni szórakoztató központja, heti 10 db 20.000 forint értékű jatekbolt.hu ajándékutalvány, heti 20 darab Gyermelyi termékekből összeállított ajándékcsomag, és a legfontosabb, a fődíj: a Skoda Fabia családi autó, melyet a Porsche Pest biztosít a nyertesnek.

Hajtson hát a nyereményautóra! Ehhez ajánlunk egy ünnepi receptet, amely elkészítéséhez Gyermelyi tészta és Gyermelyi liszt egyaránt szükséges. Mert minden jó, ha Gyermelyi.

Dorozsmai ponty

Hozzávalók 4 főre:

A tésztához: 400g Gyermelyi 4 tojásos Csusza, 150 g húsos szalonna, 1 fej hagyma, 150 g gomba, 150 g paprika, 150 g paradicsom, 2 dl tejföl, 20 g Gyermelyi finomliszt, 1 cs petrezselyem, só, fűszerpaprika, ízlés szerint erős paprika

A halhoz: 1 kg pontyfilé, só, liszt, sütéshez olaj

 

A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd kipirítjuk. Rátesszük a finomra vágott hagymát, megfuttatjuk. Rászórjuk a darabolt gombát és erős tűzön kicsit lepirítjuk. Sózzuk. Megszórjuk a fűszerpaprikával, elkeverjük. Rátesszük az összevágott zöldpaprikát, majd tejföllel elkevert liszttel behabarjuk. Kiforraljuk kíméletesen, és végül a lehéjazott darabolt paradicsomot is hozzáadjuk. A halakat beirdaljuk, sózzuk, kicsit pihentetjük. Enyhén lisztezzük, és kíméletesen szaftosra sütjük. Tálaláskor a főtt tésztát összekeverjük a gombás raguval, petrezselyemmel és tányérra tesszük, mellé, vagy rá a halszeleteket.

Dorozsmai ponty.png
Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek