Ízelítő a héten felkerülő receptekből:
Karamellizált dióba panírozott camembert
Tortillacsipszbe panírozott fűszeres csirkeszárny
Zöldfűszeres kalácsba panírozott kacsamáj
Kukoricapehelybe panírozott csirkecomb
Mandula, dió, mogyoró, kukoricapehely, tortillacsipsz, mák – mi bennük a közös? Ha a zsemlemorzsával is kiegészítjük a sort, könnyebb lesz kitalálni, hogy panírokról lesz most szó. A héten arra vállalkoztunk a Gasztróban, hogy egy kis változatosságot vigyünk a panírozott ételek világába. Mindenféle paníralapanyagot kipróbáltunk, a legjobbakat most itt közöljük.
Karamellizált dióba panírozott camembert
Tortillacsipszbe panírozott fűszeres csirkeszárny
Zöldfűszeres kalácsba panírozott kacsamáj
Kukoricapehelybe panírozott csirkecomb
2 vármegye széllökések, 10 pedig havazás miatt érintett: a hó mennyisége jelentős lehet.
Ki tudod találni, melyik regényre gondoltunk a kvízben? Tedd próbára magad!