Hozzávalók 4 személyre
12 db csirkeszárny
125 g kukoricacsipsz
½ tk őrölt csili
1 tk őrölt római kömény
½ tk őrölt koriandermag
1 tojás
liszt
2 ek olaj
só
friss őrölt bors
A csirkeszárnyakat mosd meg, papírtörlővel töröld szárazra. Sózd, borsozd és hintsd meg a csili, a római kömény és a koriandermag felével. A kukoricacsipszet mozsárban törd egyészen finomra. A liszthez keverd hozzá a maradék fűszereket. A tojást kissé verd fel.
A hagymományos módon panírozd a csirkeszárnyakat: először mártsd a fűszeres lisztbe, utána a tojásba, végül a csipszmorzsába, ezt alaposan nyomkodd rá.
Egy kisebb tepsibe önts 2 ek olajat, erre fektesd a panírozott csirkeszárnyakat, és tedd 200 fokra előmelegített sütőbe. Süsd 30 percig, amíg a panír aranybarna lesz.