Jamie Oliver üzent a magyar nőknek

Érezzétek jól magatokat a konyhában a családdal és a barátokkal, mert a főzés igazi mulatság - mondta Jamie Oliver egy interjúban, amit abból az alkalomból adott, hogy termékei megújult formában kaphatók nálunk.

Abból az alkalomból, hogy Jamie Oliver élelmiszerei júniustól megújult formában kaphatók nálunk is, interjút készítettek a szakácscelebbel. A szerző ismeretlen, a szöveget sajtóanyag formájában kaptuk meg Jamie Oliver üzenete a magyar háziasszonyoknak címmel. A várakozásainkkal szemben a szakács minden, valamikor élt, elfoglalt, de főzni szerető nőnek címezhetné a gondolatait, nem kifejezetten a magyaroknak szól. Íme: „Legyen öröm a főzés, friss és jó alapanyagokból. Tudom, hogy mindenki nagyon elfoglalt, állandó rohanásban vagyunk, de igazán nem sok idő és fáradtság nagyszerű ételeket tenni az asztalra. Nagyon fontosnak tartom, hogy vonjátok be a gyerekeket az ételek elkészítésébe. Csodálkozni fogsz, mennyire élvezik majd főzést, neked meg segítségedre lesznek a kis kukták, ami mindig jól jön. Érezzétek jól magatokat a konyhában a családdal és a barátokkal, mert a főzés igazi mulatság."
Az interjúban Jamie Oliver arról is beszélt, ha nem szakács lett volna, akkor az asztalos szakmát választotta volna. Olivert a világ legnépszerűbb szakácsának tartják, sorozatai 60 ország tévécsatornáin mennek, könyveit világszerte 26 nyelvre fordították le. Azt vallja, hogy jó ételt nemcsak mesterszakácsok tudnak főzni, hanem bárki, csak jó alapanyagok kellenek hozzá. Jamie élelmiszerei júniustól megújult formában kerülnek az áruházak polcaira.

Mustra