Az ország legjobb éttermének konyhafőnökét sikerült leszerződtetnie a Relais & Châteaux
Hertelendyfalvi Kastély vezetőségének. Április 1-től az a Stefan Gebhart vezeti a kastélyszálló konyháját, akinek működése alatt a Chateau Visz tavaly elnyerte az Alexandra Étterem Kalauz legjobb éttermének járó elismerését. Gebhart sous chefje az a Vida Anikó lesz, akivel már az előző munkahelyükön is együtt dolgozott.
Ifj. Gyenesei István, a kastélyszálló igazgatója örömét fejezte ki, mondván "Mostantól az ország egyik legelismertebb séfjének ételkülönlegességeit az ország legelegánsabb kastélyában szolgáljuk majd fel. Stefan Gebhardt tapasztalata és tudása alapján vendégeink világszínvonalú gasztronómiai élményben részesülhetnek". Gebhart kiemelte, a kastély inspiratív hangulatát, illetve hogy annak biokertje új, különleges lehetőségeket rejt számára.