Helyszín: 1061, Budapest, Paulay Ede u. 22-24.
Időpont: 2010. december 3. Péntek 18.30
Természetesen a forró csokoládék nem akármilyen alapanyagokból készülnek. A rendezvényen Szántó Tibor és Van Houten holland forrócsokoládéit kóstolhatják, a legkülönfélébb variációkban.
Akik keverik a csokoládékat:
Szántó Tibor csokoládékészítő
Lila Füge a Dívány gasztro rovatának szerzője
Fűszeres a Dívány gasztro rovatának szerzője
Nagy Judit műsorvezető és csokoládékészítő
Pelle world class párlatok
Az este folyamán megtanítják a forró csoki készítés legapróbb titkaira és garantálják,hogy idén nem kakaós bevonómasszából készült csokimikulással ünnepelnek, akik ellátogatnak az eseményre!
Az estén biztosított az emelkedett hangulat és több napi happy hormon bevitel.
A krampuszruhában érkező lányok ill. mikulásruhában érkező fiúk ajándékot kapnak.
Belépő: 1900 Ft amely korlátlan forró csoki fogyasztást tartalmaz és levásárolható helyben!