Teszteld útközben!

tours_nyitoNem mindegy, milyen a kedvessel utazni. Az éles teszten jó az elején túlesni… ne annyi boldog, de merőben félrevezető garzonév után kelljen csalódni a tengerparti homokban! Utazós sorozat sok infóval, fiú-lány szempontokkal, pálmafákkal, Mojitóval és tengernyi sós vízzel. Dívány Tours.


 

 

Dívány Tours, a gondos utaztató. Ha együtt mentetek, együtt is jöttök haza. Kivéve, ha eleve máshogy tervezted. Abban is segítünk.


Már gyerekkoromban megfigyeltem, hogy az a tevékenység, amelynek során elmegyünk egy jó kis helyre, ahol bármit csinálhatunk, sok emberre különös fizikai és lelki megterhelést ró. Egy nem elég körültekintően megszervezett utazás válással végződhet. Általános esetben épp csak mindenki rosszul érzi magát egy kicsit és soha nem az történik, amit otthon elképzelt. A pihenés utáni regenerálódás heteket vehet igénybe.

A félig teli pohár tipikus esete, ha az apartman bejárati ajtajához kötve kecske kérődzik. Néhányan ilyenkor azzal jönnek, hogy ez egyáltalán nem volt benne a katalógusban, ami leginkább a panorámára koncentrált. Pozitív megközelítéssel a kecske extrának számít, hiszen beleadagolható a gyorsan fonnyadó maradék saláta, és aztán ez fotón dokumentálható a (minden bizonnyal) hálás utókornak. Mint az kitűnik, bárhova megyünk, mindenhol ott leszünk saját magunkkal, és ezt reálisan nem kérhetjük számon a helybelieken.

Azt, hogy lesz-e kecske vagy sem, nem tudhatjuk. Azt már inkább, párunk hogyan reagálna egy kecskére, illetve lesz-e balhé vagy sem, amikor rájön, hogy hálidéj címszóval bevásárlóközpontba, nudista kempingbe vagy épp elvont önkifejezési tárgyakat bemutató múzeumba került.

Tervezésnél fontos szempont, mi a cél. Friss kapcsolatodat teszteled vagy biztosra mennél és kompromisszumos megoldást keresel? Újdonságokra vágysz vagy csak kikapcsolnál két hétre és legyen minden kéznél? Próbálunk segíteni, az eligazodást majd ikonok könnyítik (lásd bemutatójukat lent). Néha reménytelennek tűnik a szempontok összeegyeztetése. De mi nem adjuk fel, mert tudunk olyat helyet is, ahol csak három nagyobb ugrás választja el a tengert a Tintorettótól.

A horvát tengerparttal kezdjük, mert olyan kézenfekvő és tagolt. Ha semmit nem terveztél, oda még mindig lenézhetsz. Csomagoljatok.

Nem könnyű, de a csomagolást muszáj megugrani. Szükséges bevezető teszt, amely kiszűri a komolyabb megpróbáltatásra eleve alkalmatlanokat. Kódolt összeférhetetlenségek már e fázisban felszínre törhetnek, így határozottan ajánlott a tevékenység közös lefolytatása. Ha a kapcsolat friss és párod egyelőre másik lakásban készülődik össze, úgy tartalékolj energiát a találkozás pillanatára, amikor először szembesülsz utazási szokásai bizonyos megnyilvánulásaival. Összeszokott párok nagyjából tudják, mire számíthatnak.

Mindenesetre férjetek bele a táskákba, a táskák meg férjenek be az autóba, chartergépbe... nejlonzacskóval nem utazunk, ez az alap, amire építkezünk a továbbiakban. Mi cserébe tartózkodunk a sablonos tanácsoktól, nem figyelmeztetünk arra, hogy tedd el a naptejet, mert legfeljebb majd veszel egyet ott.

Holnap Horvátország.

 

jelmagyarázat a továbbiakra:

divanytours_ikon_bekecsaládi béke
Jó eséllyel mindenkinek megfelelő, nem várható komolyabb összetűzés, aki nem élvezi vagy tudja legalább elviselni, az magát hibáztassa.
 

divanytours_ikon_loveromantika
Enyelgős és szép, de azért várhatóan nem fordul közben önmaga paródiájába és csak kicsit kalandos.
 

divanytours_ikon_tesztteszt
Kezdődő kapcsolatod tesztelésére alkalmas program, hely vagy helyzet. Azoknak is ajánlott, akik szentimentális okot keresnek kapcsolatuk megszakítására.
 

divanytours_ikon_infoinfo
Mindenféle általános tudnivaló, ami igaz a térségre vagy országra, és általában kevéssé izgalmas, de praktikus tudni.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra