Háromféle szaloncukorral is vigyázni kell, visszahívta a Nébih

GettyImages-1452145403

Termékvisszahívásra akkor kerül sor, ha a kockázatot jelentő termék már a vásárlónál van – tájékoztat a Nébih. Most három olyan szaloncukor is az élelmiszerláncba került, melyeket minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a fogyasztóktól visszahív.

A Penny Market Kft. bejelentése alapján a Nébih a Lissé Édességgyár Kft. három termékét lejárati időtől függetlenül, minőségmegőrzési időn belüli termékromlásra hivatkozva a forgalomból kivon.

A termékvisszahívás kizárólag a Choco‘la mogyorós krémmel töltött tejcsokoládés szaloncukor világos, élénkzöld színű, 200 g-os kiszerelésére, a Choco‘la Tejcsokoládéval mártott kókuszos szaloncukor sötétkék, 350 g-os csomagjaira és a Choco‘la mákos krémmel töltött fehér csokoládés szaloncukor, édesítőszerrel készült, 200 g-os, szürke zacskós kiszereléseire vonatozik.

Még válogatás közben sem késő tájékozódni a termékvisszahívásokról
Még válogatás közben sem késő tájékozódni a termékvisszahívásokrólMr Vito / Getty Images Hungary

Ezeket a forgalmazó üzletek a vásárlóktól a vásárlás helyszínén nyugta hiányában is visszaveszik, a vételárat visszatérítik.

A Nébih rendszeresen frissülő oldalán folyamatosan érdemes tájékozódni az élelmiszerláncba esetlegesen bekerülő, fogyasztásra nem javasolt, szennyezettséget, jelöletlen allergén összetevőt, vagy baktériumot tartalmazó, esetleg más egészségügyi kockázatot jelentő termékek listájáról.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra