Tavaszi megújulás (x)

vichy_mSokat dolgozol? Keményen tanulsz? Hétvégén pedig bulikba jársz? Úgy érzed, hogy bőröd­nek megújulásra van szüksége? A Vichy tudja a megoldást, hogyan lehet arcbőröd újra üde és sugárzó.

A dohányzás, az alkohol, a mindenna­pi stressz, a légszennyezettség, az UV-sugárzás, egy-egy átbulizott éjszaka mind nyomot hagyhat­nak a bőrön. Ezek együttese oxidatív stresszt je­lent a szervezet számára, mely rengeteg káros folyamatot indít be.

Az oxidatív stressz hatására szabad gyökök képződnek, amelyek az egészséges sejteket támadják meg. A szabad gyö­kök megkötésének és az egyensúly visszaállításá­nak leghatékonyabb eszközei az antioxidánsok, me­lyeket sokféleképpen vihetünk be szervezetünkbe.

A Vichy megalkotta az AQUALIA ANTIOX hidratáló arckrém­családot antioxidáns hatással, amely hatékony megoldást kínál a bőrün­ket érő káros hatások kellemetlen következményei ellen, mint a fakó arcszín, az egyenetlen bőrtónus, a szem alatti karikák és puffadások. Az AQUALIA ANTIOX üde, fiatalos ragyogás kölcsönöz bőrödnek, mely hidratáltnak, frissnek és egyenletesebbnek tűnik.

packshot_500x500

molAz AQUALIA ANTIOX arckrémcsalád tiszta Citrus PolifenolTM-t tartalmaz, mely széleskörűen hatékony antioxidáns a szabad gyökök ellen. Ez az összetevő a készítményekben található C- és E-vitaminnal együtt pedig egyedülálló antioxidáns hatóanyag-komplexet alkot, amely eredményesen lép fel bőrünk védelme ér­dekében.

A Vichy AQUALIA ANTIOX normál és kombinált bőrre való hidratáló arckrém egyedülálló textúrája azonnali ragyogást kölcsönöz a bőrnek, a textúrában található mikrokapszuláknak köszönhetően. Az arckrém felvitele után a mikrokapszulák az arcbőr felszínén széttörnek és a bennük lévő fényvisszaverő pigmentek azonnali ragyogó hatást kölcsönöznek bőrödnek.

A száraz bőrre való hidratáló arckrém gazdagabb textúrája egyenletesebb, üdébb bőrfelszínt eredményez.

A hűsítő szemkörnyékápoló stift kifejezetten a sötét karikák eltüntetését, a puffadások lelohasztását célozza meg. Mangán tartalma serkenti a szem alatti terület mikrokeringését, az eszcinnek köszönhetően a sötét karikák elhalványodnak. A dextrán-szulfát segíti a méreganyagok elszállítását, a koffein pedig serkenti a nyirokelvezetést. Természetesen ez a termék is tartalmazza az arckrémekben megtalálható tiszta Citrus PolifenolTM-t. A készítmények hipoallergének, parabénmentesek és Vichy termálvizet tartalmaznak.

Keresd a gyógyszertárakban!

Mustra