A Sztárbox durva KO-ja a Médiatanácsnál is kiütötte a plafont: újabb eljárás indult a műsor ellen

ZS 0891

Immár második ízben kezdeményezett eljárást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az RTL-en sugárzott Sztárbox című műsor ellen - írja az Index.

A műsort először 2004-05-ben hívták életre, majd 18 éven át a kispadon várakozott. A jelenlegi, harmadik évad kedélyeket borzoló adásai 2023. október 29-i indulásuk óta már sokak felháborodását kiharcolták, ahogyan azt a Dívány.hu oldalon már korábban megírtuk. 

De aztán még az eddigi felkavaró képsorokat is alulmúló módon, a november 19-i adásábanRácz Jenő televíziós személyiség olyan erővel ütötte ki Kabát Péter labdarúgót, hogy az eszméletlenül esett össze, s azonnal orvosi ellátásra szorult.

Az ehhez hasonló jelenetek vetik el a sulykot a nézőknél és már a hatóságoknál is
Az ehhez hasonló jelenetek vetik el a sulykot a nézőknél és már a hatóságoknál is

A védhetetlen erőszakosságával agressziót népszerűsítő műsor már nem először lő túl a célon, ahogyan az a Dívány.hu korábbi cikkében is olvasható volt már november 28-án. A Sztárbox 2023. november 5-i adásával vélhetően ugyancsak negatívan befolyásolta a kiskorúak személyiségfejlődését a nem megfelelően megválasztott korhatáros besorolás és a helytelenül hozzárendelt sugárzási időpont miatt - adja hírül az Index

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra