Ezen a napon a kutyásoké lesz a Városliget

GettyImages-900184922
Olvasási idő kb. 4 perc

A tavalyi, nagy sikerű szakmai konferencia után idén fesztivállal is várja a családokat és a kutyatartókat a DOGZ. A Városligetet ellepik a kutyások szeptember 7-én.

Szeptember 7-én egy napra a kutyásoké és a kutyabarátoké lesz a budapesti Városliget. A DOGZ Fesztivál és Konferencia ideje alatt nem csak a szakértőknek és az állatmentőknek, a kutyatartóknak, reménybeli gazdiknak és a családoknak is lehetőségük nyílik minél többet megtudni az ember legjobb barátjáról. 

Négy helyszínen kutyázhatunk egyszerre vagy egymás után érdeklődésünktől függően a DOGZ Fesztivál és Konferencia ideje alatt a Városligetben. A szakma legjava a Magyar Zene Házában az aktuális kutatási eredményekről számol majd be, miközben a gazdikat sok-sok ingyenes program, a Ligetbe látogató családokat pedig interaktív szórakozási lehetőségek várják a Nagyréten. 

A kutyások fesztiválját szeptember 7-én rendezik meg a Városligetben
A kutyások fesztiválját szeptember 7-én rendezik meg a VárosligetbenVálóczy Photography

Kutyás fesztivált szerveznek

A nagy sikerű, tavalyi DOGZ Konferencia után idén is összegyűlnek a magyar kutyások, ezúttal egy igazi családi fesztivállal egybekötött szakmai napon bővíthetik ismereteiket, kipróbálhatnak kutyás sportokat, részt vehetnek falkasétákon, megismerhetik a magyar kutyafajtákat és a legnépszerűbb, kedvencként tartott négylábúakat a Városligetbe látogatók 2024. szeptember 7-én. 

Már most érdemes felírnod a naptáradba:

DOGZ Fesztivál és Konferencia
szeptember 7. Városliget és Magyar Zene Háza

Hozzáadás a naptárhoz

A programok folyamatosan frissülő leírása és az előadók bemutatkozása a DOGZ Fesztivál és Konferencia honlapján, érhető el.

Az ingyenes, szabadtéri programokon kicsiket és nagyokat is várnak, kutyásokat és kutyátlanokat egyaránt. A Városligetben három helyszínen ismerkedhetnek meg az érdeklődők az ember legjobb barátaival. 

Ingyenes családi program kicsiknek és nagyoknak, szakmai előadások

A városligeti Nagyréten ingyenes szabadtéri programokon ismerkedhetnek meg a látogatók számos kutyafajtával a fajtaklubok képviselőinek köszönhetően. Nemcsak a különféle kutyafajtákkal találkozhatnak, de falkasétákra jelentkezhetnek, különféle kutyás sportokat is kipróbálhatnak a saját kedvencükkel érkezők, vagy gyönyörködhetnek többek között az agility, a dog dacing vagy éppen a trükkiskolák leglátványosabb elemeivel. Bemutatkoznak a négylábú hősök is: keresőkutyák, mentő- és nyomozókutyák mutatják be, miként végzik munkájukat. Ingyenes állatorvosi tanácsadásokon egyeztethetnek majd a kutyagazdik a kedvencük egészségügyi állapotával vagy a legújabban elérhető állatorvosi szolgáltatásokkal kapcsolatban, sőt: még kutyás fotózáson is részt vehetnek. 

Örökbe fogadható kedvenceikkel  jelen lesz a DOGZ Fesztivál és Konferencia eseményén a Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány is, így ismerkedésre, sétáltatásra és önfeledt játékra is lesz lehetősége mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek.

A szabadtéri színpadon napközben többféle témában hallgathatnak előadásokat az érdeklődők, kutyakiképzők, etológus, állatvédelmi szakember, illetve állatorvosok is beszélnek hivatásuk aktualitásairól, mindezt interaktív keretek között, erre jelképes árú jegyet kell váltani a hallgatóknak. 

A Magyar Zene Háza pedig a tavalyról jól ismert konferenciának ad majd otthont, ahol a kutyákkal is  foglalkozó magyar kutatók szakmaközi beszélgetéseken ismertetik a legújabb vizsgálati eredményeiket. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek