Mindennapjainak gyötrelmeit a TikTokon mutatja meg Karsai Dániel

MG 3909
Olvasási idő kb. 2 perc

Tiktok-csatornát indított dr. Karsai Dániel.

Pillanatok alatt közel 500 követő csatlakozott Karsai Dániel új, videós blogjához.

Az aktív eutanáziáért harcoló jogász immár nem csak szöveges üzenetekben igyekszik méltatlan helyzetére felhívni a figyelmet, rövid videókkal mutatja be mindennapjainak nehézségeit és gyötrelmeit, melyekről eddig főként Facebook-oldalán és a lentihez hasonló YouTube-videókban számolt be.

A TikTok nyilvánosságát használja ki Karsai 

Mint korábban is megfogalmazta, a képsorokkal nem célja az önsajnáltatás, csak minél teljesebb képet szeretne mutatni a helyzetéről. Post mortem sorozatának 49. részében mutatta be követőinek TikTok-csatornáját, mint Facebook-bejegyzésében írja:

Csak ott látható, exkluzív tartalmakkal mutatom be vidám hétköznapjaimat. Sampont nem reklámozok.

Az ALS-sel diagnosztizált alkotmányjogász néhány napja arról beszélt, hogy állapota folyamatosan romlik, két hónapja már okoseszközeit, a mobilt vagy a tabletet sem tudja használni, más olvassa fel neki a legbensőségesebb üzeneteit is. Karsai hónapok óta küzd az eutanázia engedélyezéséért, hogy életét méltósággal tudja befejezni.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek