Kárpótlást kaphatsz, ha ilyen bérletet vettél

GettyImages-538186306
Olvasási idő kb. 1 perc

Ha már korábban megvásároltad budapesti bérletedet, utalványt kaphatsz a BKK-tól.

Utalványt osztogat a tömegközlekedőknek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Az új tarifarendszer miatt időarányosan, BKK-utalvánnyal kompenzálják azokat a budapesti bérleteseket, akik az elmúlt hónapokban már előre megváltották az éves, a szemeszter- vagy a negyedéves bérletüket – írja a honlapján a fővárosi közlekedési társaság. 

Az egy éven át bármilyen BKK-termék, valamint Pest vármegye- és országbérlet megvásárlására felhasználható utalványt a teljes árú Budapest-bérletet vásárló magánszemélyek, a kedvezményes árú Budapest-bérletet vásárló tanulók és nyugdíjasok március 31-ig vehetik át a BKK ügyfélközpontjaiban. 

A korábban megvásárolt Budapest-bérletek kompenzációjaként utalvány jár az utazóknak
A korábban megvásárolt Budapest-bérletek kompenzációjaként utalvány jár az utazóknakKajdi Szabolcs / Getty Images Hungary

A BKK a kompenzáció mértékét azoknál a felnőtteknél és tanulóknál is kibővíti, akik 2024. március 1-jén érvényes éves vagy szemeszterbérlettel rendelkeznek, és az agglomerációból ingáznak Budapestre, vagy a fővárosból az agglomerációba.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek