Újabb nagy hazai bank áll le: a netbank sem lesz elérhető

GettyImages-1383931917

Március 2-4. között karbantartási munkálatok miatt sorozatos leállások várhatók a K&H Banknál: erre számíthatnak ügyfeleik.

A pénzintézet honlapján olvashatók a részletek arról, hogy a szombattól hétfőig tartó, tervezett karbantartás pontosan milyen időpontokban és hogyan érinti az ügyfeleket. 

Az ügyfeleknek arra kell felkészülnie, hogy március 2-án, szombaton este 11 órától március 4-én, hétfőn hajnali 4 óráig dolgoznak a banki szakemberek a rendszerek jobbá tételén.

A banki leállás az internetes vásárlásokat is érinti
A banki leállás az internetes vásárlásokat is érintiKarl Tapales / Getty Images Hungary

Ha te is a K&H-nál vezeted bankszámládat, a következőkre kell felkészülnöd

  • 2024. március 2-án 23:00 órától 2024. március 3-án 03:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatsz a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásokban és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi, befektetési szolgáltatásokban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.
  • 2024. március 3-án 02:00 és 05:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatsz a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül
  • 2024. március 4-én 00:00 órától 2024. március 4-én 04:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatsz a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásokban és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi, befektetési szolgáltatásokban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek