Zanza!

x_girls_1Már ha tudjuk, hogy mi az. Induljunk ki abból, hogy mozgás, egészséges életmód, hosszabb élet. Nem hangzik rosszul. A hétvégén több százan hódoltak egyszerre nem is annyira titkos spinningszenvedélyüknek. Mert ők tudják, mi a jó!

Tobzódhattak a sportmániások, a szálkásítók, a hasfalra, divany_1fenékre, mellre gyúró fitneszlédik és más, egyszerű földi halandók a hét végén a Papp László Sportarénában megrendezett Fitbalance Fesztiválon, amelynek támogatójaként lapunk, a Dívány is megjelent.
A résztvevők természetesen ki is próbálták az idei év legnagyobb Fitbalance programján a különleges sporteszközöket is, még akkor is, ha azok a NASA űrkutató berendezéseit is felülmúlták – már ami például az adatok prezentálást jelenti.

A tavaszi sikernek köszönhetően a résztvevők ismét megmérethették magukatbrutal_1 a Power Zone (Pump&Run) versenyen is. Különlegességnek számított az idei rendezvényen a Brutal Challenge program, ahol értékes Brutal díjakért küzdhetnek a jelentkezők. De természetesen nem hiányoztak az egészségügyi szűrések, tanácsadások sem - felkészült szakemberek álltak rendelkezésére mindazoknak, akik pontosabb adatokat szerették volna megtudni egészségi állapotukról.  


Az „olimpikonok junior_1a gyerek sportért” program is egyedülálló kezdeményezés volt, a Fitbalance rendezvényen több sportági szakszövetség is jelen volt, bemutatva a gyerekeknek, és a fiataloknak kínált sportolási lehetőségeket. A helyszínen olimpikonokkal és olimpiai bajnok sportolókkal találkozhattunk, kipróbálhattuk a különböző sporteszközöket, és kivételesen kedvezményesen vásárolhattunk a fitt-expó területén.


Ha többet szeretnél olvasni a fesztiválról, kérjük lapozz ide:
A fitnesz modelleket nőiessé teszi a gyúrás
Blogmustra