A pesto nagyon könnyen megmenti a vacsorát, legyen szó melegszendvicsről, leves ízesítéséről vagy egy gyors, tésztás fogásról. A csirke tetején is remek, főleg egy nagy adag citromhéj és olvadt sajt társaságában.
Az eper nagyon jól működhet akár levesben, akár salátákban – utóbbira hoztunk egy példát. A mézzel és a rózsaborssal édeskés ízeket is kevertünk bele, de attól még nagyon finom minden fehér hús, akár egy egyszerű, grillezett csirkemell mellett is.
Fűszerezésnek elég egy kevés szerecsendió, és ha sonkából egy-egy klassz, aromás változat van a hűtőben, akkor jobb, ha egy-egy nagy szelet friss mozzarellával készíted ezt a receptet, ami nem nyomja el a sonkaszeletek ízét.
Ez a szinte elfeledett ital számos egészségügyi előnyt kínál.
Nagyon sok az olyan beteg, akiket ez a vírus fertőzött meg.