6 belsőépítészeti katasztrófa, amire nincs magyarázat

Egy 15 négyzetméteres szobát nem könnyű minimozivá alakítani.

A bizarr és érthetetlen belsőépítészeti megoldásokat csokorba gyűjtő @PleaseHateTheseThings kínálata rengeteg olyan tragikus és/vagy röhejes dizájnelemet és helyiséget felvonultat, amelyet tényleg nehéz lenne képek nélkül elképzelni. Itt van mindjárt az ötszemélyes moziterem, ahol maximum az Ördögűző forgatható fejű kislányának vagy egy csapat bagolynak élmény a mozizás.

Díszzsaluzás haladóknak

A leszakadó fejű mozizók mellett az is meglepő fejlemény, hogy a képek tanúsága szerint vannak olyan kuncsaftok/belső építészek, akik annyira imádják a zsalugátereket, hogy belül is el kell hogy helyezzenek belőlük néhányat. Olyanokat, melyek amúgy egyáltalán nem illeszkednek a falra festett ablakokra és a konyhaszekrényekre, amelyek mellett elhelyezték őket.

EZ MEG MI

Tulajdonképpen megsüvegelendő az az elkötelezettség és túlcsorduló szenvedély, amelyet a martinis pohár alakúra tervezett mosogató megrendelője érezhet a Martini iránt. Mosogatásra persze nem nagyon alkalmas a miniszentély, amelyet még egy olívabogyó formájú fogantyúval is kiegészítettek.

You ain’t as cute as you think you are.

A post shared by @ pleasehatethesethings on

Kagylócsap

Szintén érdekes megoldás a csaptelep helyett kagylót használni a fürdőszobában. Vajon lehet állítani a víznyomáson? Nem baj, ha csak csordogál, LEGALÁBB KAGYLÓBÓL JÖN!

Hatalmas csöcsök a plafonon

Valószínűleg nem tudatos megoldásról van szó, és tulajdonképpen… egész jól mutat a csöcsplafon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra