Az ember, aki megmutatta, milyen menő a történelem

Megvan 2018 Szupertanára! Gratulálunk Krizsán Pálnak, a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskola történelemtanárának!

A tavalyi sikeres projekt után, 2018-ben a Dívány és a Lidl Magyarország újra arra vállalkozott, hogy megtalálja Magyarország legkreatívabban tanító, általános iskolai tanárát. Olyan jelölteket kerestünk, akik - tavalyi győztesünkhöz, Számadó Lászlóhoz, a zsonglőrködő matematikatanárhoz hasonlóan -  új, egyedi, szuper módszerekkel tanítanak, akiknek óráit imádják a diákok, és akik eredményesek is szakmájukban. Hogy mit ajánlottunk fel 2018 leendő Szupertanárának? Egy 100 ezer forintos Lidl vásárlási utalványt és egy iPad Pro-t, valamint a győztes iskolája számára egy profin összeállított egészségnapot. 

Augusztus elején lelekesen vártuk a jelentkezők pályamunkáit, akik közül a háromtagú szakmai zsűri  pontszámai alapján választottuk ki a döntősöket. A zsűri tagja volt Niedermüller Anna oktatási szakértő, Számadó László, a tavalyi Szupertanár pályázat nyertese, a fiatalokat pedig Bence, egy budapesti gimnázium diákja képviselte. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, felhívásunkra rengeteg pályamunka érkezett, így számos inspiráló írás gazdája épphogy lemaradt a döntőről. Az idei év nagy meglepetése volt, hogy a töri lenyomta a matekot. Mindhárom dobogósunk ugyanis történelmet tanít, így a verseny utolsó szakasza, amelyben olvasóink szavazata döntött különösen izgalmasnak ígérkezett. Döntőseinkre végül több mint 12 ezer szavazat érkezett, közülük a legtöbbet Krizsán Pál pilisvörösvári történelemtanár zsebelte be. 

Nézzük meg ezt képekben is: 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek