Milyen egy igazán jó tanár? - Mondd meg te!

Emlékszel még az iskolából olyan tanárra, akit igazán jónak tartottál? És az megvan, hogy miért? Most összeszedtük a lehetséges válaszokat, segíts nekünk, hogy kiderüljön melyek az igazán fontos szempontok.

Legyél Te 2018 szupertanára!

A Dívány és a Lidl tavaly arra vállalkozott, hogy közös erővel igyekszik megtalálni azt a pedagógust, aki a legkreatívabb és legegyedibb módszerrel tanítja diákjait, és akinek óráit egyszerűen imádják a gyerekek. 2017-ben az olvasók Számadó Lászlónak szavazták meg ezt a megtisztelő címet. Az Árpád Gimnázium matematikatanára cirkusz- és játékszeretetével hódította meg a Dívány közönségét.

Mivel egy fontos, és szívünknek kedves pályázatról van szó, úgy döntöttünk, idén ismét belevágunk, és várjuk azoknak az általános iskolai tanároknak a jelentkezését, akik úgy érzik, bennük van minden ahhoz, ami a szupertanársághoz kell. A legfontosabb információk:

  • jelentkezés írásban 1 oldalban  irokaszerknek@divany.hu címre
  • a jelentkezési határidő 2018. augusztus 13.
  • a 3 legjobbat szakértő zsűri választja ki
  • majd közönségszavazással találjuk meg a legjobb módszert kiötlő tanárt

A legötletesebb pályázatokat bemutatjuk, a győztes nyereménye pedig a Lidl jóvoltából egy iPad Pro és egy 100.000 forintos vásárlási utalvány, illetve ősszel, tanévkezdés után egy egészségnapos kitelepülés abban az iskolában, ahol a pályázat győztese tanít. Az Egészségnapon egy csodálatos világba érkeznek meg a gyerekek, mindeközben megismerve az egészség titkos „receptjeit”. Minden állomás az egészséggel kapcsolatos, minden korosztály számára élvezhető játékok és programok sokasága. Az esemény mottója: „Mindig a sárga úton haladj, és találkozhatsz az egészséggel, legyen az étel, aktivitás, sport vagy játék.”

Mennyire szerettél általános iskolába járni? (1- az egyáltalán nem, 5- nagyon szerettem)
Mennyire szerettél középiskolába járni? (1- az egyáltalán nem, 5- nagyon szerettem)
Van olyan általános iskolás vagy középiskolai tanárod, akit igazán jó tanárnak tartasz?
Szerinted az alábbi tulajdonságok közül melyik mennyire jellemez egy jó tanárt? (1- egyáltalán nem, 5 -nagyon is)
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
Szerinted az alábbi állítások közül melyik mennyire vonatkozik egy jó tanárra? (1- egyáltalán nem, 5- nagyon is)
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
Nemed:
Életkorod:
Legmagasabb iskolai végzettséged:
Lakhelyed:

Mustra