Eleget tudsz az UV-sugárzásról? És a napvédelemről? Teszteld!

Biztos vagy benne, hogy semmi újat nem lehet neked mondani a napozással kapcsolatban? Teszteld magad!

Napozni pont annyira szórakoztató, mint amennyire veszélyes dolog, ezért fontos tisztában lenni azzal, mi mindent kell megtennünk, hogy biztonságban tudjuk a saját vagy gyermekünk bőrét. Nem mindegy, hogy mikor kened be magad, hogyan kened be magad és mivel, ahogyan az sem, hogy ezt milyen gyakran ismétled meg, és tisztában vagy-e vele, milyen veszélyeknek leselkednek rád akkor, ha elmismásolod az egészet. Teszteld a tudásod a kvízünkkel, hogy aztán nyugodtabban fekhess ki a napozni, aminek azért vannak jótékony hatásai is, és itt nemcsak arra gondolunk, hogy feltételezhetően mindezt távol teszed az irodai stressztől. 

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.