Idén melyik volt a kedvenc karácsonyi reklámja?

Az idei karácsonyi szezonban is remek hangulatfokozó videók és reklámfilmek készültek, így nem volt nehéz dolgunk, mikor nekiláttunk a legjobb karácsonyi kisfilmes anyag összeállításának. Tehát a kreatívosoknak köszönhetően 2015-ben sem maradtunk megható és vidám kisfilmek nélkül, volt itt minden, ami ilyenkor már-már kötelező, a cuki állatoson át a furcsa nagypapától a jólelkű kislányig, sőt a Netflix egyenesen Bill Murray-t izzította be az év utolsó hónapjára. Nézze meg a hajtás után, hogy melyek voltak a mi favoritjaink és szavazza meg ön is kedvenc karácsonyi videóját!

A bénázó macska, aki miatt majdnem dugába dőlt a karácsonyi muri

Cuki állatokkal és gyerekekkel mindent el lehet adni. Jól tudták ezt az aranyszabályt a brit Sainsbury's kreatívosai is, akik Judith Kerr novellája alapján készítették el ünnepi kisfilmjüket. A végeredmény annyira imádnivalóra sikerült, hogy talán ez az egyik legnagyobb riválisa a karácsonyi reklámokban erős John Lewis féle holdas videónak. Kattintson és nézze meg, hogy akaratlanul is micsoda mizériát indít el, majd az emberi összetartásnak hála hogyan ússza meg az egészet a videó főszereplője, Mog, a macska.

A spanyol lottó karácsonyi reklámja

"Azt mondják, egy jó történethez kell egy jó főszereplő és egy cél, amit nem ér el, így az olvasó vagy a néző szurkolhat neki, hogy végül valóra váljon az, amit szeretne" – mondta Juan García Escudero, a madridi Leo Burnett kreatív igazgatója a több mint három perces kisfilmről ami Justino, a próbababagyári éjjeli őr történetét követi nyomon. Amennyiben önt sem hagyja hidegen a karácsonyi lottó láz, akkor feltétlenül nézze meg, hogy hogyan szórakoztatja a főhős a nappali műszak dolgozóit és hogy azok a végén miként hálálják meg a magányos éjjeli őr figyelmességét!

A karácsonyi videókban verhetetlen John Lewis idei dobása

A brit áruház tavaly cuki pingvinekkel, előtte meg medvével gondoskodott róla, hogy a cég karácsonyi reklámjától olvadjon el a világ. Az idei, "Man on the Moon" néven futó kisfilm főszereplője egy hat-hét év körüli kislány, Lily, aki egy távcsövön keresztül követi egy Holdon élő idős bácsi magányát, aki a távolság miatt nem tudja viszonozni a kislány kíváncsiságát. A John Lewis sajtóközleménye szerint a videó arra hívja fel a figyelmet, hogy az olyan örömteli és érzelmileg intenzív időszakokban, mint a karácsony, vannak olyanok, akik egyedül érzik magukat. Nézze meg, hogy miként oldja meg a kislány a közötte és a bácsi között lévő távolságot és döntse el, hogy vajon idén is megérdemli e a cég a legjobb karácsonyi videó címet! Érdemes megnézni az Aldi paródiáját is a témában!

Megvillan a német humor az Edeka karácsonyi videójában

A John Lewis féle karácsonyi hirdetéshez hasonlóan egy magányos idős úrral reklámoz a német Edeka is. A kisfilm főhőse megelégeli, hogy a családja a világ különböző pontjain, egymástól távol tölti a karácsonyt, ezért egy nem túl szép, de hatásos húzással ülteti le végül az egész családot az ünnepi asztalhoz. Na de nem lőjjük le a poént, kattintson és nézze meg a német márka kissé morbidra sikerült karácsonyi videóját!

A kis kedvencek titkos életének karácsonyi különkiadása

Az Illumination Entertainment és az Universal Pictures 2016 nyarán debütál legújabb animációs filmjével, A kis kedvencek titkos életével, de a készítők azért gondoskodtak róla, hogy a premierre már minden rajongó jól ismerje a karaktereket. Az ünnepi kisfilmben egy erőltetett karácsonyi fotózáson vesznek részt a főhősök, aminek jól láthatóan nem örülnek annyira, mint gazdáik. Kattintson a videóra és nézze meg, hogyan festenek a profin felépített főhősök röhejes csúnya pulcsiban, giccses díszletek között!

Very Murray Christmas a Reszkessetek betörők helyett

Ennél viccesebb produkcióval már nem is bővíthette volna a Netflix a karácsonyi filmek széles repertoárját. A sorozatkészítésben erős társaság vezetősége Sofia Coppolát kérte fel arra, hogy rendezzen egy ünnepi műsort, ő pedig készített egy New York-i szállodában játszódó produkciót többek között Bill Murray, George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock, Amy Poehler és Rashida Jones főszereplésével. Nézze meg a kisfilmben a Carlyle Hotelben játszódó sztori előzetesét és várja ön is A-listás sztárokkal a karácsonyt!

Fogadjon örökbe Mikulás-segédnek öltöztetett kutyákat és macskákat

A Freshpet karácsonyi videójában Mikulás-segéd ruhába bújt, emberi kezeket kapott cuki kutyák és macskák csomagolják és készítik az ajándékokat a Mikulás karácsonyi műhelyében. A hirdetés külön érdekessége, hogy a kisfilm szereplői reménykednek abban, hogy örökbe fogadja őket valaki és a menhelynél otthonosabb környezetben tölthetik majd a karácsonyt. Nézze meg, hogy milyen figyelemfelkeltő reklámmal próbál gazdát keresni a házikedvenceknek a Freshpet és szavazzon!

Szerintem a legjobb karácsonyi videó...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek