Alternatív megoldásokat mutatunk karácsonyfára

Jó hír, hogy idén is számtalan alternatíva létezik azok számára, akik nem fektetnének be egy igazi fenyőfába, vagy elvi okokból nem támogatják a fák kivágását. Az Elle Decor és a lelkes Instagrammozók segítségével összegyűjtöttünk néhány olyan alternatív megoldást, ami a klasszikus karácsonyfához hasonlóan ünnepi hangulatot és meghittséget varázsol a lakásba. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen ötletekkel és mennyiért válthatjuk ki az ünnepek egyik legfontosabb szimbólumát, a hajtás után pedig jöjjenek a legkreatívabb Instázók fái!

Ezeket a mini karácsonyfákat akár otthon is elkészíthetjük. Érdemes belőlük többet készíteni és teleszórni vele a lakást.

My DIY Christmas Tree Project... *** #christmastreeproject #christmastreediy

@febrybaby által közzétett fénykép,

Jó pár szezon óta divatban az égőkből kirakott karácsonyfa is.

Egyik nagy kedvencünk a Baby Audie blog szerzőjének pasztell zöld árnyalatot kapott fali karácsonyfája

Fával és filc anyaggal sokan kísérleteznek mostanában.

Íme egy másik alternatíva fali díszre, amit elsősorban kis lakásban élőknek ajánlanak a szakemberek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.