Kereszt konfetti, madárijesztőnyúl és égetni való barika az idei tuti húsvéti lakásdísz

A húsvéti készülődés részeként a lakást is húsvéti hangulatba öltöztetheti. Lássuk be, évről-évre túl sok újdonsággal nem nagyon tudnak előrukkolni ezen a területen – kivéve, ha giccsekről van szó. 

A furcsa dekorációk ugyanis évről-évre újabb gyöngyszemekkel gazdagodnak. Idén két trend erősödött: az egyik a figurás gyertyáké, a másik a seprűs madárijesztőnyulaké. A figurás gyertyák készítői valamiért azt gondolják, az ünnep elengedhetetlen része, hogy ön felgyújtson egy kisbárányt vagy éppen egy nyuszit, esetleg tündért. A madárijesztőnyulakra sajnos nincs magyarázatunk, azt meg végképp nem tudjuk hova tenni, hogy miért van az összes seprűre eszkábálva. De láttunk kereszt alakú konfettit, hínárban ücsörgő nyuszit és szőrös csirkét is. A galériában megmutatjuk, mik az idei év slágerei!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.