Húsvéti víziló, majom és katica a menő idén csokiban

Idén is készültek a gyártók újdonságokkal csokinyuszi és csokitojás fronton. A legjobb, hogy már nem csak nyúlban és tojásban lehet gondolkozni, hanem egyre több új állat kerül be a húsvéti forgatagba, Csokicsirke és katica már tavaly is volt, de idén megjelent a víziló és a majom is, sőt a nyúlnak álcázott róka. Egyre több az ízvariáció is, azaz nem csak tejcsokis nyulat vehet, már a Kinder tojást is téma szerint árulják, sőt idén először láttunk olyan nyulat, aminek a gyomrában van a meglepetés ajándék. A galériában mutatjuk, hogy milyen variációkra számíthat, nagyjából milyen áron tudja beszerezni őket, sőt azt is eláruljuk, hogy a Müllerben például már most elkezdték akciózni a csokikat, ezért érdemes benézni oda. Ami viszont tényleg jó hír, hogy évről-évre nő a diabetikus csokinyuszik és -tojások száma, idén már bőven válogathat közöttük.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.